For noen uker siden begynte jeg å kjenne en smerte på venstre side nedenfor. Er gravid i uke 5+og for en liten uke siden fikk jeg veldig vondt i ventre hofte. Siden i går Morrest har jeg hatt råå vondt i lysken på høyre side og bekkenet, var til legen med dette i går men han ble ikke klok så sendte meg . Denne siden er en del av Klikk.

Gravid for første gang, termin 20. Er det noen her som har hatt svangerskap utenfor livmoren? Vondt i magen når jeg hoster – 2.

Har sinnsykt vonde stikkinger i siden – hjelp. Jeg er i uke og har fått noen utrolig vomde smerter i høyre side nederst i magen ned mot lysken. Akkurat der hvor magen begynner å bule . BufretLignendeSmerter i rygg er noe av det vanligste plagene gravide kan få. Eg er livredd for å ikkje skulle bli gravi å det plager meg derfor . Har hatt stikking i høyre side, ikke lysken men eggstokken + litt smerter der. De aller færreste av disse vondtene er grunn til bekymring.

Det kjennes nesten stramt ut, og så er det som om det stråler ned mot innsiden øvest på venstre lår. Jeg har vondt i lysken på venstre side.

Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Noen får smerter midt i eller øverst . Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra. Liknende smerter i høyre og venstre del av underlivet og litt høyere oppe,. Tidlig abort og graviditet utenfor livmoren gir også smerter i underlivet. Sissel Leirgulen minnes høsten for to år siden. Hvis man har smerter kun i den ene lysken, vanligvis venstre, og det ikke går over når man er i . Min historie begynnte sommeren 200 jeg var gravid me mitt barn og var år gammel.

Så sier han at det ikke er blodpropp, for siden jeg ikke har vondt under kneet,. To dager gikk og jeg våknet en morgnen å da hadde det venstre beint å . Dette skjer fordi leddene i bekkenet har redusert stabilitet under graviditeten og en tid. Smertene kan også kjennes i lysken, innsiden av lårene, nedover benet til. Finn ut årsakene til at det er smerter i lysken høyre og venstre kvinner og hva. I denne sykdommen, skal kvinnen føler ikke bare smerte, men også hevelse i lysken på venstre side. Har akkurat funnet ut at jeg er gravid , uker på vei.

Altså problemet sitter på kun på høyre side, og jeg gikk til. Kan nevne at jeg ikke er eller har vært gravid noen gang. Begynn med en gang du har mistanke om at du kan være gravid og fortsett. Siden de færreste vet akkurat når de har eggløsning, er dette den mest.

Jeg er gravid i uke 3 og har alltid hatt sterke kynnere. Jeg ar hatt problemer med lyskesmerter i venstre side i rundt mnder nå.

Comments have been closed/disabled for this content.