Nesten alle mennesker opplever før eller siden at motivasjonen for å trene forsvinner. Noen ganger sniker det seg på, fordi du opplever . Hvis du tenker på trening som en viktig og god vane, vil det til slutt gå.

Motivasjon er nøkkelen, uansett om du er i gang med treningen eller . Med noen enkle grep kan du få topp motivasjon til å trene. Hvorfor skal du egentlig gidde å trene? Har du gått lei av treningen og skulker unna øktene du har satt deg som.

Slik setter du opp mål og når det med motivasjoninnlegg22. HVORDAN HENTER JEG MOTIVASJON TIL Å TRENE? Jeg fant et gammelt innlegg om motivasjon som jeg har hentet opp igjen. Hva motiverer meg og hvordan kommer jeg meg på trening?

Man kan øve seg på å tenke positivt om trening, forteller Marit Sørensen, professor i idrettspsykologi og coaching ved . Det er ikke alltid så enkelt å begynne å trene eller å motivere seg til å fortsette. Vanlige problemer er at vi føler at vi ikke har tid til å trene, at det er kjedelig å . Jeg vet at jeg må trene og spise sunt, men har ingen motivasjon til og trene og når jeg vil spise sunt er det vanskelig fordi ingen i min familie er villig til å gi opp å . Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

YTRE OG INDRE: For å få mest mulig motivasjon til å trene gjelder det å finne måter som . Jeg får ofte spørsmål av lesere om hvordan jeg får motivasjon til å trene. Selv hatet jeg trening frem til jeg var 17-år. Treningssentrene er blitt flinkere til å holde på medlemmene.

De er blitt gode til å motivere til videre trening, slik at det blir kontinuitet i . Er du en av de som synes trening er et ork? Hvilken tanker gjør du deg før ei treningsøkt? Dårlig motivasjon er den viktigste grunnen til at mange velger sofaen fremfor treningsturen og at de som allerede trener faller fra. Derfor er det smart å ha en personlig trener. Få opp motivasjonen og nå de sunne målene dine med Active Life Tracker, som fungerer sammen med en app til . Campus Elverum Avdeling for folkehelse FH.

Du trenger indre motivasjon for å trene fast over lengre tid. Hvis ikke slutter du når målet er oppnådd. Men, selv om begge deler er greit, er det kanskje greit å ha noen gode grunner i bakhodet til å motivere seg selv til å komme seg på trening når . For en tid tilbake hadde jeg foredrag på Gnist Gjettum om motivasjon og trening i forhold til ulike målsetninger.

Her kan du lese et lite referat fra.

Comments have been closed/disabled for this content.