Disse sunne havrekjeksene inneholder både havregryn og banan, og er perfekte å ha med i matpakken til barna. Hei hopp, og god (solskinns)onsdag! Her om dagen hadde eg nokre modne bananer som burde blitt brukt. En slager er å lage bananbrø . Banankjeks med havregryn er en superenkel oppskrift som lages på.

En egen oppskrift på mjuke havrekjeks med banan og peanøttsmør finner du her. Lidenskap for en sunn livsstil.

Deilige og sunne banankjeks du enkelt lager selv. Lag små kjeks av deigen på et bakepapirkledd stekebrett. Om du ikke er fan av valnøtter kan du bytte dem ut . Men tro meg, disse cookiesene kan du . En kjeks gir kun 1kcal, og inneholder kun sunne ingredienser i. Bruk brune bananer fremfor sukker – Myke og sunne banankjeks. Kjempegode kjeks som passer som energisnacks på tur eller i matpakken. Jeg fikk tilsammen kjeks og både vi og Nelia elsker dem – nam :-). Kjeks er ofte tilsatt mye sukker.

Samtidig er jeg litt på leten etter gode, sunne mellommåltider til ham. Havrekjeks med banan og sjokolade. Jeg har altfor dårlig tid til å spise frokost om morgen i hverdagen, så her har jeg laget en deilig oppskrift som er perfekt som Breakfast To-Go.

Ja, du hørte riktig – det er ok å spise kjeks til frokost! Her har dere noen sunne og gode frokostcookies! Banan- og havrecookies Du trenger kun hovedingredienser, jeg har imidlertid med. Altfor dårlig tid til å spise frokost om morgen i hverdagen, så her er mitt nye konsept på bloggen Breakfast To-Go.

Første oppskriften ute er kjeks . Lag deilige og myke kjeks med bare to ingredienser! Alt du trenger er banan og havregryn. Sunne kjeks med kun ingredienser. Mos det sammen, form til kjeks, og stek.

Jeg liker generelt oppskrifter som ikke tar alt for lang tid å lage. Ikke fordi jeg ikke liker å stå på kjøkkenet (for det gjør jeg jo.), men mest fordi .

Comments have been closed/disabled for this content.