Skiven L4-er dehydrert, moderat bukende og har en liten anulusruptur; Mistanke om lite venstrestilt prolaps i skiven L5-Ssom kan påvirke venstre Srot; Lite . Generelt, et prolaps mellom Sog Lkan gi smerter i lilletåen. Et prolaps mellom Log Lkjennes i de midterste tærne, mens et prolaps .

Jeg må snart ta valget om jeg skal opereres for prolaps i ryggen eller ikke, men aner ikke hva jeg skal gjøre. Håper på tips og erfaringer fra . Særlig de to nederste bevegelsessegmentene Log Ler utsatt. Den degenerative sykdommen ytrer seg i yngre alder som skiveprolaps og i eldre alder som .

Gikk selv med prolaps i mange år før fastlege gadd å henvise meg til MR røngten. The annular fibrene er tynnere. Posteriore longitudinale ligament er smalere i nedre lumbalcolumna. Behandling av rygg prolaps vil i noen tilfeller være operasjon.

Har slitt med kontinuerlige smerter i over år pga prolaps i korsryggen llområdet. Ved operasjon av prolaps i ryggen benyttes oftest mikrokirurgisk teknikk. Da gjøres det et snitt i huden på ca cm, og så løsnes muskulatur, sener fjernes, . For noen uker siden fikk jeg prolaps i ryggen (L5S1) pluss at jeg fikk konstantert.

Jeg søkte jo i forumet på prolaps og fikk mange resultater.

Jeg er operert for prolaps L4-L5. Jeg har nå fått påvist prolapas i ryggen L skiva er spruket midt på. Antagelig har jeg gått med denne prolapsen siden april-mai i år, og har tatt . Ved begge tilfeller fikk jeg ekstreme . Tenker hovedsaklig på dere med prolaps i ryggen. Hvis jeg har hatt prolaps før, vil det påvirke ryggen min videre? Fem pasienter hadde skiveprolaps på. Før trodde vi at skiveprolaps var forferdelig farlig.

Pasientene ble beordret strengt. Kirurgen må nemlig se på bildene, .

Comments have been closed/disabled for this content.