Her er en pai med mager paibunn, fylt med mager skinke og lettmelk. En populær, god og sunn pai – nydelig med en salat som tilbehør! Jeg laget pai for første gang her om dagen, og til min store.

Jeg skal teste ut paibunnen med cottage cheese – det hørtes en del sunnere ut . Men vet du hvilken rett som er helt genial å lure inn sunne ting? PAI MED COTTAGE CHEESE-BUNN: A la Karoline . Paibunnen er sunn fordi den inneholder grovt mel og cottage cheese og bare litt fett.

Paifyllet består av magert kjøtt, samt masse gode . Pai med cottage cheese: En lekker pai som passer godt til middag. Eg lagde en grov paibunn med kesam, og denne kan fint lages glutenfri. Som fyll brukte eg kjøtt og grønnsaker som eg hadde tilgjengelig i . Og det er akkurat det jeg bruker pai middager til ! Basen lages av egg og en boks cottage cheese. Ukens matblogg: Sunnere tacopai med kjøttdeig og grov bunn. Bre fyllet jevnt utover paibunnen og topp med cottage cheese og revet ost.

Deig: dl (1g) hvetemel dl (g) FiberFin g smør dl cottage cheese. Kesam er godt i mye, og i denne varianten av hjemmelagd pai med brokkoli og skinke bruker vi kesam i både paibunnen og i paifyllet. I dag fikk Morten tidlig fri, og jeg hev meg rundt for å lage lunsj til oss.

Det ble hjemmelaget pai som sto på bordet . Bruk til dipp, dressinger, kalde sauser, bakverk, paideig, desserter, smoothie, . Cottage Cheese er en ferskost laget av skummetmelk. Enkel, go og sunn selvfølgelig ;-). Bland sammen egg, melk og cottage cheese. Tags: brokkoli, cottage cheese, Pai.

I fyllet kan du bruke det du måtte ha tilgjengelig av grønnsaker. Jeg prøvde å lage paibunn av cottage cheese i stedet for smør, noe jeg har hatt lyst til å teste. Fint med en sunn óg rask pai på en mandag!

Dette er en sunn og veldig god pai som du kan spise med god.

Comments have been closed/disabled for this content.