Selv liker jeg veldig godt Bretagne Kyllingsaus, og fant denne oppskriften på nett. Etter at du har prøvd denne, kjøper du ikke sausen på pose lenger. Vi er veldig glade i denne sausen, men siden jeg liker å lage det aller meste fra bunnen av så etterlyser jeg oppskrift på en lignende saus fra scratch.

Hjemmelaget saus ala Bretagnesaus – oppskrift – Kokeboka. Sausen ble til da jeg skulle lage en oppskriftsom inneholdt Toro Bretagnesaus. Jeg spiser ikke halvfabrikata, dels på grunn av karbeinnholdet. Veldig kjap og enkel oppskrift.

Den står nemlig på baksiden av økonomipakkene av TORO sin bretagne kyllingsaus! Jeg har sett en oppskrift, det var muligens her på Kvinneguiden? Ihvertfall falt den i smak hos familien: Lag saus av pk kyllingsaus. Jeg kan bare hvit og brun saus. Oppskrift på gode, enkle hjemmelagde sauser skrevet i. Denne sausen er litt lik Bretagne kyllingsaus:.

Har du en god suppe eller gryte oppskrift du vil dele. Hjelp meg å kvitte meg med toro-skuffen altså erstatte posene. Smelt g margarin eller smør i en kasserolle og rør inn ,,pulveret.

Tilsett dl vann og dl melk under omrøring, bruk ,,visp. Toro bretagne kyllingsaus med paprika og hvitløk med informasjon, oppskrifter og næringsinnhold. Innhold gjelder ferdig saus med lettmelk og margarin.

Bretagne ovnsrett med kylling – Ingredienser: 3gram kyllingfilet boks ananas, avrent paprika purre pose Bretagne kyllingsaus fra Toro skiver ekstra . Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat. Beskrivelse Kok pasta etter anvisning på pakken. Flere gode oppskrifter på grateng. Dette er en enkel hverdagsmiddag som nesten lager seg selv. Her finner du en oppskrift på hvordan du lager verdens beste kjøttkaker. Den kyllingsausen som gjør det dårligst, er Bretagne kyllingsaus . Noen som har ei god oppskrift på kylling gryte,f.

Jeg har laget kyllinggryte av Bretagne kyllingsaus-poser.

Comments have been closed/disabled for this content.