Vondt i halebenet kan skyldes muskeldysfunksjon, betennelse, isjias. Søk trivsel og unngå stress i hverdagen – forsøk å ha god søvnrytme. For et par dager siden fikk jeg plutselig fryktelig vondt i halebenet.

Kjenner meg igjen i det du skriver; jeg fikk også plutselig vondt i halebeinet,. Halebein – Allmennmedisininnlegg12. Vondt halebein – Åpent foruminnlegg13.

Smerter i halebenet – Doktoronline – Klikk.

Det er særlig to ting som kan gi brudd og skader i halebenetBufretLignende26. Derfor er det viktig å drikke masse når man har slått halebenet, slik at. Det å ha vondt i halebenet er dessverre litt tabubelagt, men vi har et . Har vanskelig for å tro at det kommer av at jeg har slått meg, da dette. Bare ha en positiv holdning så blir alt bra. Tilstanden oppleves gjerne som en skjærende og vedvarende smerte . Du forteller at du har falt og slått halebeinet. Massasje, fysioterapi og varmebad kan ha noe effekt.

Hei Jeg har så utrolig vondt i (rundt) halebenet.

Dette er verst når jeg sitter, kan ikke sitte i et minutt uten at det verker. Jeg fungerer veldig dårlig for tiden, og kan ikke ha det slik. Falt og slo begge kneskålene på kjøkkenflisene i august.

NO: Det er en grunn til at vi alltid ler når vi ser Bambi på glattisen, ingenting er vel så morsomt som å være vitne til komiske knall og fall. Jeg datt og slo meg skikkelig på isen for en uke siden. Det gjør vondt og sitte og ligge på ryggen. Du kan ha fått et realt blåmerke, evt knekt halebeinet. For seinere den kvelden så var det eit sant smerte-helvete uten like. Hvordan vet man om man har brukket halebeinet uten å gå til legen?

Aner ikke om jeg hadde brukket halebenet, men fikk det slått kraftig for mange. Noen som fortalte meg at jeg må være veldig forsiktig med å ikke falle på rompa å slå halebeinet. Men hvis plagene du har nå kan ha en annen årsak, kan det. Har ikke slått eller flat på halebenet, så må nokk være kramper.

Hos enkelte oppstår smertene uten noen. Du er sikkert å ha smerter i halebenet best av med en ortopedisk pute, men disse. Nå slo det meg et par ganger at jeg har vært en kul på min halebenet, men . For å få vondt i halebenet, må du nesten ha slått det.

Hver gang jeg rikker på meg når jeg sitter så får jeg vondt. Men jeg kan ikke huske og ha slått meg eller noe sånt. Noen ganger kan det låse seg i halebeinet, slik du beskriver, uten at du nødvendigvis trenger å ha slått deg kraftig. Rare måter for å ikke få det verre. Kan ha slått meg hardt, og vil ta en.

Uansett skal du ikke gå med smerter og blod i avføringen uten å få. Det gjorde også utrolig vondt når jeg prøvde å snu på meg. Det er ikke helt uvanlig at man kan ha smerter i halebeinet uten at man har slått seg der. Mange har denne type smerter uten at det utvikler seg noe videre og det kan også gi seg. Jeg har slått halebeinet kraftig på ungdomsskolen,har ikke kunnet sittet på f. Som åring falt jeg rett på halebenet og slo meg kratig.

Jeg mistenker jeg kan ha hatt brud så sterke var smertene.

Comments have been closed/disabled for this content.