Mange har plutselig oppdaget et uforklarlig blåmerke på kroppen. Blå merker på bena kan skyldes åreknuter, men svarte merker kan tyde på . Uforklarlige blåmerker som oppstår på skinnbenet eller kneet kan komme fra å .

Helse › Velvære › Kroppogsinn › Ser beina dine også slik ut? Et tips er å drysse litt av sin vanlige pudderfoundation i kroppskremen for å jevne ut hudtonen på ben og armer. Her er en oversikt over noen av de vanligste årsakene til uforklarlige blåmerker i flere deler av kroppen, inkludert føtter, ben, lår, armer, mage, bryst og armer.

Tilfeldige, uforklarlige blåmerker på bena er et problem at noen mennesker vet alt for godt.

Hvis du er en av dem, da har du kommet til rett sted. Jeg får lett blåmerker, og har nå noen etter snømåking på beina. Men hvis det skulle dukke opp gjentatte uforklarlige blåmerker, eller . Neseblod og blødninger fra gummene, samt uforklarlige blåmerker . Vil ikke skremme deg, men mange uforklarlige blåmerker over kort tid. Men disse var ganske store og oppsto nesten parallelt på begge bena. Alle har et blåmerke, uten å vite hvor det var forårsaket.

Den siste tiden har jeg hatt mange uforklarlige blåmerker på kroppen. Jeg vet at jeg ikke har slått meg, de har oppstått på beina mest, men . Når nivåene falle til rundt 50. I det siste har jeg lagt merke til at jeg har fått mange små uforklarlige blåmerker på kroppen. En eller to på armen og fire-fem på beina til . Jeg har plutselig fått ganske mange blåmerker på armene og bena.

Fikk noen uforklarlige blåmerker en gang. Når jeg var yngre våknet jeg opp med blåmerker på ben og armer hver morgen. Den biter i hodet, river i bena.

Dermed støt – spesielt i armer og ben – som en gang gikk ubemerket kan nå,. Noen ganger, uforklarlige blåmerker eller blod flekker under huden som ser ut . Hvis det bare blåmerker på bena, i dette tilfelle den innledende fasen av . I disse sykdommene, blåmerker vises på magen, rygg, armer, ben.

Comments have been closed/disabled for this content.