Denne uka ser vi da på hvilken faktor som er viktigst for å gå ned i vekt. Er det trening eller er det kosthold?

Sjekk ut ulike blogger, skriv ned ideer i en egen bok og prøv deg frem på kjøkkenet. Mange tenker at de må trene dager i uka for å få resultater, det er faktisk . Jeg heter Helene Drage og siden 20har jeg gått ned kg og. I dag trener jeg dager i uka, dager med styrketrening og dag med kun .

Grunnen til at jeg ønsket å gå ned i vekt var faktisk på grunn av. Her har jeg funnet en gammel treningsoversikt på bloggen, som jeg brukte i . Tjomlid har bloggen Saksynt, der han skriver om vitenskap og kritisk tenkning. Han ville gå stabilt ned i vekt, og samtidig spise sunt. At trening er en effektiv måte å slanke seg på, har han ingen tro på.

Nå om dagen vil jeg tro de aller fleste forstår at man må trene mer og spise sunt for å gå ned i vekt. Egentlig ganske så enkelt ikke sant? For at du skal gå ned i vekt må energiforbruket ditt være større enn.

Hadde du planlagt å gå mye ned i vekt uten å trene styrke, så bør du vite at dette er en veldig dårlig idé.

Styrken din er en god indikasjon på at . Jeg har jeg tidligere fortalt om henne på bloggen. Tags: kosthol magefett, mål, midjemål, motivasjon, Ned i vekt, progresjon, resultater. Lite søvn, lite trening og ikke mye matregistrering.

Men jeg har nok ikke spist så mye over det jeg skal . Det viktigste for å gå ned i vekt er å være motivert, og veldig mange blir mer. Om du ikke har trent noe særlig før så ikke start med å trene 6 . Hva du må gjøre når du ikke går ned i vekt på lite mat og mye trening? Blogger og forfatter Sara Lossius har akkurat lansert boka PALEO – sunnere,.

Ved denne typen trening merker man fort om man gir kroppen feil bensin. Men allikevel går man ikke ned i vekt eller føler at energien kommer. LES OGSÅ: Slik bør du trene hvis du vil ned i vekt. Lene Hansen, som er personlig trener og performance coach, samt kvinnen bak bloggen . Jeg tror forøvrig ikke det finnes noen vei utenom trening om man ønsker å gå ned i vekt på en sunn måte. I Livea-bloggen finner oppskrifter, treningstips og info om å gå ned i vekt.

Vi håper også du blir motivert av å lese om andre som klart det! Jeg flere hundre spørsmål hver uke. På mail, blogg, facebook, snapchat, ja til og med på telefonen. Jeg strekker meg langt for å svare alle, men . Forskere skal ha funnet den mest effektive måten å gå ned i vekt på.

Vi anbefaler trening for å sikre at du går raskt ned i vekt uten å tape alt for mye muskelmasse. Det finnes mange slankekurer på . Av erfaring vet jeg det går fortere ned i vekt den første tiden, men hadde. Desverre så er jeg ikke en rutinert nok blogger til å huske på å ta bilder av.

Hvis man skal stresse med både mat og trening blir det som to jobber.

Comments have been closed/disabled for this content.