Jeg har et problem ved at jeg tåler veldig lite alkohol. Jeg drikker stort sett bare alkohol når jeg er på fest, noe som ikke er ofte lenger. Dette var den første gangen jeg har drukket sånn ordentlig.

Har aldri drukket mer enn et par skurker før. Vil dette si at jeg tåler lite alkohol? Variasjoner for hvor mye alkohol en tåler avhenger av mange faktorer.

Kompisen min på sier jeg tåler lite, og lurer på hvordan dette henger sammen.

Jeg var på julebor og jeg kjøpte meg cider i baren. Etter mye om og men klarte jeg å drikke det opp, . Jeg sa for ca år siden til min psykiater at jeg har annerledes reaksjoner på alkohol enn andre mennesker. Er det no regel på hvem som tåler mye alkohol og hvem som tåler lite. Altså hvem som blir fortest full.

Er det sånn at hvis du er stooor og feit så tåler du mye mere . AnonymforuI går traff jeg noen. Jeg blir så dårlig hvis jeg får i meg gin eller en drink med et lite snev av . Jeg er en jente på 1 som begynte å drikke når jeg var 15. Når jeg går ut på byen så blir jeg småfull av en øl og etter øl så er jeg ganske full. Hvis du tåler ekstremt lite, to eller tre øl, så burde du gå til legen og sjekke om du kanskje har Cøliaki (glutenalergi).

Det vil si at kripen din ikke . Er man tynn og liten, tåler man som oftes midre enn de som er større. Vet om folk som reagerer negativt på alkohol, og dermed ikke drikker. Du sparer rett og slett penger på og tåle lite, men er vel litt kjipern og bare tåle 3-4pils . Da stoffskiftet ble lavt, tåler jeg ikke alkohol lenger.

Det skal lite til også, og dette endrer seg ikke om dosen er lav eller høy det var også slik . Spiser vel ganske vanlig, men lite av poteter, ris og pasta, trener . MYTER: Det er mange myter knyttet til alkohol. Menn tåler mye mer alkohol enn kvinner. Det har skjedd en endring i alkoholbruk, men det har i liten grad ført til. Aldringsprosessen fører til at eldre tåler alkohol dårligere enn yngre . Alkohol er nemlig et giftstoff, så dagen derpå sliter kroppen faktisk med en. Man kan derfor si at det er et sunnhetstegn at man tåler lite.

Moren min tåler veldig lite alkohol og drikker så fort ho ikke skal på jobb dagen etter på. Jeg føler stort ubehag og ho vill ikke høre på hva jeg . Så da lurte jeg på om kroppen min ikke tåler alkohol lenger, og noen tips til hva. Kroppen min tåler lite alkohol, men jeg klarer bare ikke stoppe meg selv. Dette har blitt et problem for meg i det siste, noe jeg tenkt så utrolig .

Comments have been closed/disabled for this content.