Var rett og slett sliten hele tiden, og var svimmel, kvalm osv. Noen uker senere med sykemelding osv. Kom de fram til at jeg hadde kyssesyken .

Noen som har hatt mononukleose (kyssesyke)? Jeg har trolig hatt kyssesykeninnlegg30. Har du hatt kyssesyken i voksen alder?

Jeg slet med utmattelse i tiden etter det jeg trodde var en seig kyssesyke.

Jeg henvendte meg til min alltid tilstedeværende doktor; søkemotoren . Kyssesyken, eller mononukleose som den også kalles, er en smittsom virussykdom. Tiden fra man har blitt smittet til man blir syk (inkubasjonstiden) er oftest. Man vil typisk føle seg svært trøtt i lang tid etter at selve sykdommen er overstått.

To år etter at hun fikk kyssesyken begynte Karine å utvikle tydelige tegn. Pappa har måttet sove hos meg, og pratet hele tiden for at jeg skulle . Kyssesyken kan føre til kronisk tretthetssyndrom – ME – postviralt tretthetssyndrom. Den senere tiden har det vist seg at noen helt unntaksvis kan få kyssesyke på ny, måneder eller mange år etter første episode.

Generelle råd om oppstart av trening etter gjennomgått kyssesyke:.

Hvilke begrensninger har man med kyssesyken? Fra man er smittet av kyssesyken til man blir syk tar det normalt 4-uker. Mange vil føle seg trøtte og nedbrutte i lang tid etter at selve sykdommen er over. Barn (10) fikk anoreksi av kyssesyken. Etter gjentatte legebesøk, ble datteren lagt inn på sykehus.

Vi måtte være rundt henne hele tiden. Det er mange som får virusene CMV og EBV etter kyssesyken, og CMV. Jeg er nå på bedringens vei etter og ha vært sengeliggende med kyssesyken i uker.

Jeg hadde i den tiden betennelse i leveren, men den er i følge legen helt . Flere har kyssesyke uten å vite det. Den første tiden etter at man blir smittet, er det vanlig å oppleve influensalignende symptomer. Greverud-gutten ante ikke han hadde hatt kyssesyken før han begynte på. Allerede etter to dager fikk jeg diagnosen ME, sier attenåringen. Hun slet mye med sykdom i tiden etterpå, og måtte til slutt fjerne mandlene! Blodprøvene viser positivt for kyssesyken, så det er nok mest.

Tørrhoste kan skyldes alvorlig sykdom. Dette er symptomene på ufarlig og alvorlig tørrhoste. Søstera mi fikk beskjed fra legen idag at hun sansynligvis har kyssesyken!

Hun har vert med sønnen min MYE hele tiden etter han ble født, kan . Kyssesyke kjennetegnes ved sår hals, hovne mandler, hovne lymfekjertler i halsen, feber,. Med tiden vil de fleste bli friske etter kyssesyken.

Comments have been closed/disabled for this content.