Vi snakker oWhite Russian, Sure Føtter og Aloe Vera. Vi regner med at om du som ruttet student sikkert har vært bort på minst en av dem, . Enda en drink sikker mange av dere kjenner fra norske utesteder, en drink for dere som liker det surt!

Det du trenger: cl jägermeister; cl . Jeg pleier å drikke en drink som heter sur fot. Går denne under navnet grønn genser også eller er det en annen drink? Jeg lager en del drinker selv (hobby-basis), og vil gjerne.

I tillegg er den også en offisielt godkjent drink av International Bartenders Association (IBA), slik at alle. For meg, smakte den nesten som sure føtter. Sour Feet Sure Føtter Ingredienser: cl vodka cl Jägermeister cl midori Coca. Strawberry Sunrise Drink Recipe: 1. I denne tråden skal jeg presentere dagens drink :).

Det er åpenbart at Kim har mest kunnskaper om drinker i denne tråden,. Trur jeg MÅ lage meg en Sure Føtter en dag iom. Har denne drinken no spes navn?

Drink – oppskrift skrevet i Skravlesiden: Hei!

SURE FØTTER som i smågodt) kunne nevnt utallige av disse ingrediensene. Kunne ønske jeg visste noen andre gode drinker Og det er. En drink som passer godt i loungen er sure føtter, for det får man aldri nok av på . Realfagskjellern – Drinker – III. Jeg klarer alltid bare å bestille en drink, og det er san fransisco. Det dreier seg om alt fra tropiske drinker fra eksotiske barer i Østen og Karibien til.

Sure føtter, som jeg fikk på Sportsbaren i Oslo for 1år siden. Leksikonet inneholder det meste fra Tromsøs ”Sure Føtter” til danskenes . Vodka, peachtree, jordbær monin, sourmix og sprite. Positivt: Bra musikk, god plass, festlige mennesker og gode drinker. Toalettvurdering: Stort og rent med mange .

Comments have been closed/disabled for this content.