Da jeg gikk gravid med sønnen min, var jeg støl i magen de første ukene 🙂 Men, det var hele magen. Festesmerter er i livmora, høyre og . I følge fertilityfriend er jeg DPO.

Har vært skikkelig støl i magen de siste dagene, og har veldig ømme bryst. Kjenner også en del stikking i . Støl nederst i magen, kan det være et symptom på. Derfor blir du støl og stiv etter trening – KK.

Siden uke så har magen vært ekstra støl, virker nesten som om jeg har tatt fler tusen sit-ups! Støl og øm nederst i magen del – Jordmor svarteinnlegg30. Men jeg er merkelig støl i hele magen altså. Ja, tenk, enn så lenge er jeg faktisk gravid.

Men det er jo altfor tidlig til å vite noe som helst da. Jeg tar ofte forskjellige øvelser for å stramme opp magen litt. Dagen etter blir jeg som regel bare støl helt oppe mellom ribbeina.

Jeg kan liksom ikke helt huske å ha opplevd dette før når jeg har løpt, men etter å ha begynt på igjen med jogging nå, så er jeg støl i nederste . Jeg er gravid i uke 1 og har de siste dagene følt at jeg er støl i nerdre del av magen, spesielt merker jeg det når jeg går eller reiser meg.

Nå har jeg en skikkelig støl og verkefølelse i magen. Klarer nesten ikke å sitte med magen bøyd. Går bedre hvis jeg står oppreist. Støl i magen, stikker, støl i ryggen, trøtt, tisser mer, distre.

Kan det være skadelig med tanke på magen nå ? Sist uke fikk jeg en hyggelig invitasjon til Hvaler som jeg følte jeg ikke kunne gå fra meg. Så søndagen pakket jeg bil sammen med . SJEKK MAGEN: Du får ikke flat mage av situps. At du blir støl etter en trening kan også være et tegn på at du er dårlig trent i akkurat den muskelgruppen. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass. Knøttet er nå mm langt, hjertet har . Så fikk Amanda (20) vite at hun hadde uhelbredelig kreft.

Fikk beskjed om at hun kunne dø før jul i fjor. Spinning unnagjort og mat inntatt! Litt seinere blir det trening, bein, biceps og mage 🙂 Glad jeg trente bryst og skuldre i går. Min mage var såvidt gått forbi den støle vondten i dag, men har hatt nok en . For akkurat nå er jeg så støl i magen som jeg aldri har vært før.

Skjønner ikke hva vi gjorde som resulterte i dette.

Comments have been closed/disabled for this content.