Er du én av dem som nyter å ta seg en snus rett etter treningsøkten? Mange ser på snusen som et hjelpemiddel til avslapning etter trening eller . Så tror jeg du også lurer på om du da bør trene mindre og snuse mindre.

Jeg snuser jo ikke når jeg trener, men vil snus like før eller etter treningen gi et . Trener styrke ganger i uka, og har et langsiktig mål om å stille i bodyfitness. Jeg vet at det er usunt å snuse, og at jeg burde . Snus og trening, hvor skadelig?

Treningsforum › Trening › Forum for ungdomBufretLignende6. En annen ting med snus som påvirker treningen er at den bidrar til et noe surere miljø i magen, som kan medføre . Men Olympiatoppen fraråder utøvere å bruke snus, det skal det ikke. Og de som gjør det bruker snus før eller etter trening, ikke under spill. Vi spurte en lege hva slags effekt snus egentlig har på treningen din. Jeg ville ikke anbefale deg å bruke snus mens du trener, men noen mener faktisk at moderat snusbruk etter trening har gunstig effekt på . Jeg snuser ganske mye (en boks porsjon om dagen) og har gjerne snus i kjeften inntil jeg setter meg på sykkelen enten det er trening eller . Hvis du ikke bruker snus, slipper du abstinenser som svimmelhet, svette og. Trener ganger i studio og på fritiden min så tar jeg meg gjerne en snus.

Skulle du ønske du fikk mer fremgang i treningen din? Hvis du røyker kan du oppnå enorm fremgang ved å kutte ut tobakken. Forsker mener snus gir økt sjanse for skader ved trening.

Hva tenker du om snus i sammenheng med trening da? Det er egentlig ikke noe jeg tenker over. Jeg er år og veier 62kg, starta å snuse for litt over uker sia.

Men, har samtidig startet på Condis og trener sånn . Selv trener jeg på treningsenter, og lurer på om jeg har trent for ingen ting vis jeg tar en snus etter trening? Og vis, hvor lang tid kan jeg vente til . Jeg holdt opp helt med snus i mnd fra januar til april i fjor. Joda, hadde god framgang på trening i den tiden. Men samtidig blir man jo bedre . Nikotinet i snusen gjør at blodtilførselen i muskelvevet blir .

Comments have been closed/disabled for this content.