En vinterdag i slutten av februar i år fikk jeg plutselig nok! Det spiller ingen rolle hvor stor eller liten man er, når man ikke . For etter at hun la ut før- og etterbilder på det sosiale billedmediet Instagram, tok blant annet treningsforum.

Etter at Stig begynte å lese Fitnessbloggen og få mer kunnskap om. Sjekk hvordan Line Bjerk først slanket bort fettet og så bygde muskler. Her postes tilbakemeldinger fra Ketolyse – slankere.

I 20ble Hanne kåret til Årets Vektklubb-medlem etter å ha slanket bort kilo!

Før-bildet av Mona – den gang hun lå mest på sofaen etter jobb. Før spiste jeg veldig dårlig, mye ferdigmat og halvfabrikata. Etter å ha klart å slanke seg nesten kg på ett år, har Westbye flere tips til folk . Ja, jeg har gått opp litt i vekt dette året, ifjor på denne tiden var jeg mye slankere. Dette handler ikke om å slanke seg, men om å få til en livstilsendring!

Jeg trener mye hardere enn før og jeg liker å trene! Etiketter: -kg, kg før og etterbilder, before and after photos, fat vs fit, før og etter bilder, lost 20 . LES OGSÅ: Slik går du ned i vekt uten slanking. FØR: Da Inger Kristin veide over kilo, bestemte hun seg for å ta grep.

Først med mye usunn mat og alkohol i russetiden, så – etter å ha tatt av kilo – gikk hun i . Tenkte det er på tide med en oppdatering etter testuka vår, som var forrige uke. Jeg gikk jo ned kg den uka, og det var helt fantastisk. Posts about før etter bilder written by jody8789. Etter å ha sett disse bildene satte jeg meg ned med mannen og fortalte hva planen min var. La ut for noen uker siden noen bilder etter resultat etter mnd slanking, og hva jeg spiser osv. Har lyst å dele dette bildet også, mnd etter.

Disse transformasjonsbildene vil garantert motivere deg. Du må tåle at tarmene og kroppen skriker av sult mye oftere enn før. FØR OG ETTER: Kroppen til Ross Edgley ble betydelig mindre i løpet av de timene prosjektet varte. Rundt livet gikk han fra cm til 7cm . Hun forteller at hun aldri før hadde vært ukomfortabel med å vise seg naken foran mannen sin, selv ikke når hun var svært overvektig.

Selv så har jeg hatt slanking i hodet nesten hele livet. Frombilder – før og etter måneder – soo happy!

Comments have been closed/disabled for this content.