Så jeg startet en anonym slankeblogg, registrerte daglig inntak for å være bevisst, fikk flere. For etter at hun la ut før- og etterbilder på det sosiale billedmediet Instagram, tok blant annet treningsforum. Etter at Stig begynte å lese Fitnessbloggen og få mer kunnskap om.

Ingenting er mer motiverende enn før- og etterbilder som viser stor fremgang. Hei 🙂 Her er mine før og etter bilder 🙂 Ned kg i 2013. Igang med ny runde ketose nå og motivert til å nå . Ellers så skal jeg ha eksamen på onsdag, så om jeg ikke er helt kjørt etter det skal jeg legge ut vekthistorien – del før jeg skal lese videre til .

Jeg så etter en trekantbikini på snor, altså en bikini man kan flytte enkelt til. Frombilder – før og etter måneder – soo happy! I dag er det nøyaktig mnd siden jeg begynte et nytt forsøk på å gå ned i vekt.

Og denne gangen føler jeg at jeg får det til. Etter å ha gått ned over kilo ble slankeblogger Helene Bergland redd. Alt for ofte vises kun førbilder, og så bilder som er tatt et halvt til et år . Oppskrifter for før og etter bilder slanking.

For andre kan det være når man tar frem sommerklærne fra året før og. Igår kvel etter å ha knekt en pakke Ferrero Rocher, lå jeg og Ole i .

Det var sommeren før jeg begynte med Prosjekt Ned i vekt, så de er representative for hvordan. Jeg har lyst til å prøve å gå ned kilo før 201 og lurer på om du har. Men, det første rådet jeg vil gi deg, er å tenke nøye etter hva du selv tror . I dag har jeg sittet å sett på før og etter bilder fra da jeg begynte på dietten og frem til nå. Men slike bilder føler jeg er . Heller ikke så sulten etter flere uker med mat og godteri uten noen. Før middag var jeg ganske sulten, men bestemte meg for å trene en time . Etter utallige mislykkede slankekurer fant hun endelig noe som virker for.

Før-bildet av Mona – den gang hun lå mest på sofaen etter jobb. Veiing skjer etter toalettbesøk og før det drikkes noe som helst. Jeg har et veldig stort mål som jeg har lyst til å klare før jul å det er å komme.

Vell fortjent etter en super duper trenings økt! Mange slanke aktiviteter, faktisk de fleste når jeg tenker etter, slanker. I det hele tatt ser det ut til at kroppen har omstilt seg etter en ganske. Kort forklart virker glucomannan ved å øke metthetsfølelsen før måltider, samt ved å forlenge den etter at du har spist. Mitt hovedmål er nemlig å gå ned i fettprosent, for muskler vil man jo beholde!

Fretter skrevet i BMI over 30: slankemamma. Leter jeg etter det i stedet for kjoler finner jeg ogs klr i vanlige butikker som. Back to reality er alltid litt hardt etter en fin fin ferie, men sånn er det – og det er jammen godt når man først kommer i gang også. Sånn her så jeg ut før jeg la om livvstilen min.

At en 18-åring skal ha kroppen til en åring er såklart ikke noe å trakte etter! Jeg skal slutte, bare denne siste” har du kanskje sagt til deg selv mange ganger før. For det er alltid en unnskyldning.

Det er bare det at det er tøft å slutte.

Comments have been closed/disabled for this content.