Skal selv operere under muskelen den denne mnd og lurer litt på smerte og om det blir vanskelig å ta seg av småtroll en stund fremover? Dere som har tatt brystreduksjon eller silikon. Da var det gjort- jeg har fått silikonpupper!

Aurora Gude – Svar på spørsmål om brystforstørrelseauroragud. Det sies riktignok at silikonpupper kan gjøre merkelige ting i forhold til størrelse,. Hvis protesen er plassert under muskelen sies det at kraften i brystmusklene kan bli litt redusert.

Etter tre uker var nesten alt av smerter borte.

Jeg fikk utført brystforstørring lørdag, for dager siden. Jeg har vært på klinikken til etterkonsultasjon, men . Jeg har under muskelen da, man blir vel litt mer mørbanket av ddet tror. Jeg har ikke noe smerter eller ubehag nå, men klarer ikke å ligge på . Alle som har tatt silikon er noen idioter.

Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmålBufretLignende27. Jeg skulle ta 3under muskel og var veldig fornøyd med det. La også inn silikon i august, reiste hjem i forferdelige smerter, med resept på . Her var andelen som hadde smerter større, på prosent, trolig fordi flere av implantatene ble lagt under muskelen, noe som gir mer smerter, .

Hei Fikk operert inn silikon 10. Smertene var brennende, meget ømme bryster. Også i Sverige synes det som flest legger under muskelen. Vel, igår så fikk jeg operert inn silikon, og det jeg lurer på til dere som har tatt.

Etter det ble smertene ikke vonde på samme måte i det hele tatt. Har akkurat operert inn silikoninnlegg12. Silikon: Over eller under brystmuskel? Brystforstørrelse -Dr Tomm Bjærke – Plastikkirurgi. BufretLignendeDagens silikonproteser har en indre kjerne med silikon som finnes i en fast form.

Jeg valgte da å legge inn silikon, og implantatene mine er lagt under muskelen. Det er et mye større inngrep enn om implantatene legges over . Det er også lettere å plassere proteser med formstabilt silikoninnhol såkalte. Hvorvidt man velger en plassering under brystkjertelen men over muskelen. Og det er ikke tvil om at silikon kan ser veldig bra ut under klærne. Jeg har mine under muskel, og de kjennes akkurat ut som før!

Mens det tidligere ble laget proteser med flytende silikon, lages det i dag kun proteser. Protese under muskelen gir imidlertid noe bedre beskyttelse i forhold til . Vi bruker kun implantater med skjærefast silikon, så det er ingen fare for. Du kan føle avtakende ømhet og hevelse i brystet i 1-uker etter operasjonen.

Plassering av implantatet under muskelen kamuflerer implantatet bedre,. Så start rolig og lett 🙂 Tok du foresten over eller under brystmuskel? Jeg tok silikon i brystene for én måned før konkurransen. Det er klart når man ikke har noe utgangspunkt, og legger det under muskelen så vil det gjøre vondt.

Men jeg hadde ikke forventet den type smerte i det hele tatt. Forfatterne undersøkte særlig forekomsten av kapselskrumpning og. Første natten jeg sover med bare en pute under hode mitt! Vurderer silikon selv ettehvert, men nå ble jeg nesten litt skeptisk.

Spørsmål pasientene ofte stiller under konsultasjon før brystforstørring.

Comments have been closed/disabled for this content.