Hei dere, Bare lurte på om Pepsi Max er skadelig for barnet under svangerskap? Selv så drikker jeg dette i stedet for Cola, og nå som jeg er . Hvor mye Pepsi Max kan jeg som gravid drikke daglig. Dere gravide og pepsi max avhengige. Vanskeligere å bli gravid når en drikker mye pepsi max eller cola. Pepsi max under graviditet – Graviditet, spedbarn og babytiden.

Jeg har lest at gravide bør drikke maks 1-kopper kaffe hver dag.

Jeg drikker sjelden kaffe, men har pleid å drikke pepsi max daglig. Forum › Termin- og barselklubber › 2011Lignende22. Så ser jeg at noen gravide drikker det, hvorfor har jeg hørt at det er farlig da?

Hilsen forvirret gravid med pepsi max sug ;). Høyt inntak av koffein øker risikoen for å få barn med for lav fødselsvekt – uten at svangerskapet varer kortere. Det kan ha negative følger for barnets helse både . Dette skjer i kroppen din når du drikker Pepsi Max. Professor Thórhallur Halldórsson mener at gravide må holde seg unna kunstig søtstoff.

Jeg drikke mye pepsi max, har regulert litt etter hun fortalte dette. Jeg bare lurer på om man bør unngå kaffe når man også prøver å bli gravid? Coca Cola, Pepsi-Max og Red Kick. Hei, jeg har hørt at man ikke skal drikke pepsi max eller lett brus under graviditet. Kan man bare drikke vanlig brus eller kan man drikke lett . LES OGSÅ: Advarer gravide mot å drikke lettbrus.

Dersom du må ha den ukentlige Pepsi Max eller Cola-flasken, så prøv å sett deg selv en . Tror ikke det er heldig med mye pepsi max uansett 🙂 pga aspartamen som er i det. Så om det har innvirkning på det forunder det meg ikke i . Jeg er Pepsi Max avhengig må jeg vel innrømme. Drakk sikkert hvertfall liter om dagen før jeg ble gravid. En annen ting (og nå hvisker jeg av flauhet).

Hvordan har i det gravide med Pepsi max? Er Pepsi Max farlig å drikke når man er gravid? Har slet ikke drukket pepsi max i min graviditet og det er jo på grund af det der aspertam (staves?) – kan der ske noget ved en enkelt pepsi max . Spørsmål: Jeg har diabetes type og er totalt avhengig av Pepsi Max og.

Jeg vil jo slutte med Pepsi Max, men hodepinen og kvalmen hindrer meg. Høy fysisk aktivtet og graviditet er hyppige årsaker til kramper i tær og . En daglig Coca-Cola zero eller Pepsi Max under graviditeten giver langt større chance for, at barnet bliver overvægtig efter blot et år. Kjenner du noen som er gravi ammer, eller planlegger å bli gravi .

Comments have been closed/disabled for this content.