Tror du på alle mytene om aspartam og kunstige søtstoffer? Ingelin Kjærgaard drikker mer enn to liter Pepsi Max hver dag, og klarer ikke å slutte. Det er helt sikkert at cola er avhengighetsskapende.

Jeg vil jo slutte med Pepsi Max, men hodepinen og kvalmen hindrer meg. Han mener lettbrus er mildt avhengighetsskapende, og ikke umulig å bli kvitt:. Hun drikker om lag liter Pepsi Max hver dag.

Men det er ikke farlig eller avhengighetsskapende på noen som helst måte, sier han. Tanken av iskald Pepsi Max som jeg kan bælme ned på blir mer og mer. Lettbrus inneholder aspartam, som er avhengighetsskapende. Trikset er egentlig å sette opp en gradvis nedtrappingsplan over et . Pepsi MAX er ganske avhengighetsskapende ja, har vel vært avhengig av det i noen år selv. Er omtrent det eneste jeg drikker bortsett fra til . Koffein er et mildt sentralstimulerende middel som man kan bli avhengig av. Jeg drikker bare Pepsi max, 2-liter hver dag, ingenting annet.

Jeg har drukket Pepsi Max i en årrekke. Man kan få abstinenser som hodepine og . Light bruser) bivirkninger på kroppen. Jeg vet av erfaring at pepsi max er til de grader avhengighetsskapende, i alle . Det som kan være skadelig med Pepsi Max er etsingen på tennene fra syren. Det er mange feite folk som drikker pepsi max o. Hver gang jeg er i butikken ser jeg noen med handlevognen full av pepsi max. Er det noe i den som er mer avhengighetsskapende?

Du er slett ikke alene dersom du bare må ha en flaske Pepsi Max eller. Kjenner folk som MÅ ha hvitost på brødskiven hver dag eller må ha en Japp-sjokolade og det er . Hvis de tilsetter flere avhengighetsskapende stoffer, selger de mer. Ta en titt på Pepsi-max fanatikerne. Nettopp fordi aspartam er mer avhengighetsskapende enn sukker.

Bergen levere kveld etter kveld . Grunnen til at jeg drikker så mye pepsi max er det at jeg ikke vil drikke saft eller juice eller. Cola er avhengighetsskapende, bl. Men dette er avhengighetsskapende, så ikke drikk dette hver dag. Dette kan du unne deg til kos 🙂 . Jeg prøvde meg jo litt frem, men Pepsi Max er det jeg følte var best på smak rett og slett.

Rema 10blir bestevenn med Rignes som har Pepsi i sitt vareutvalg. DNB; Pepsi Max; Hi-Fi klubben; Aftenposten; NRK. Ingrid i Pepsi Max-gjengen hater henne.

Comments have been closed/disabled for this content.