Ann Kristin Møller er en av flere titalls tusen nordmenn som har fått hjelp av NOKA til å gå ned mange kilo på kort tid og til å bevare vekten etterpå. Her kan du lese bloggen til forskjellige bloggere som tester ut NOKA-produktene og skriver om sine erfaringer. Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #inspirasjon #oppskrift #tips i#vinter #motivasjon #blogg #Trondheim #sistranda #frøya.

Noka smaker sagflis, helt grusomt, klarte ikke få ned så mye som et glass av den shaken. Men Herbalife er ok, søsteren min har akkurat gått . Se mer av Noka-dietten ved å logge inn på Facebook. Følg Mette sin kamp mot kiloene her, i HERNÅ eller på vår blogg.

Som du sikkert vet er NOKA-dietten av typen LCD (Low calorie diet) basert på måltidserstatninger. Det er balansert og fullverdige sammensatt, . Er det vanskelig å la være å spise (at man er sulten hele tiden) ? Jeg har startet på Noka sin milkshakediett og mine dager ser følgende ut: Frokost – milkshake Lunsj – Noka bar Middag – milkshake Kvelds – 3 . Hei, jeg har begynt på NOKA shake-diett for å kunne ta av meg litt av de 1kiloene jeg har på meg. Er ikke særlig trent (mye fett på kroppen), . Test av Noka Milkshake Chocolate-diet, en forferdelig shake med brun farge.

Min hemmelige offentlige blogg om det å være en mann med noen . Denne bloggen kommer til å handle om det å være ufrivillig barnløs.

Jeg har gått på NOKA dietten en god stund nå, men ikke vært super streng med meg selv. Men jeg har fulgt min plan som har vært NOKA måltider og et . De fleste har heller ikke noe problem med å sprekke så kraftig at alle kiloene kommer ramlende . Er det noen som har gått på den dietten og har fått bra resultater? Det jeg tenkte i første omgang er å drikke noka dietten frokost og middag. Bli slankere ved hjelp av måltidserstatninger som shakes og supper.

Jeg kaster vekk tusenvis av kroner på slankekurer,dietter,piller og annet. Eg har aldri vore noka diett-dame, og eigentleg tenkt at det berre er ei. I 20byrja Hauge Ågotnes å blogge om låg FODMAP-dietten og dele . I dag har jec testet NOKA Spaghetti Bolognese, les mer på bloggen #sponset #nokadietten #måltidserstattere #god #theresesvei #nedivekt #nåetmål # . Okei, da skal jeg starte på nytt prosjekt, så da tenkte jeg å rett og slett lage en ny blogg.

Tenkte jeg skulle prøve noka-dietten, noen som har noen erfaringer med den?

Comments have been closed/disabled for this content.