Tjomlid har bloggen Saksynt, der han skriver om vitenskap og kritisk. Han ville gå stabilt ned i vekt, og samtidig spise sunt. I midten av juni blogget jeg om mitt Prosjekt: Vinterkroppen 2016.

Jeg ønsker å gå ned i vekt, og gjør det ved hjelp av en app som heter . Bildet over viser vektreduksjon på kg og er tatt januar 2015 . Jeg flere hundre spørsmål hver uke. På mail, blogg, facebook, snapchat, ja til og med på telefonen.

Jeg strekker meg langt for å svare alle, men . Slik går du ned i vekt for de som sliter. Er du en av de som har så lyst til å gå ned i vekt, du er SÅ fokusert på . Melder herved bloggstopp, helt til the reality hits me in the face again og jeg må få ut. Jeg har bygget opp denne bloggen rundt vektnedgangshistorien min, og jeg forstår at det er fascinerende. Maten er jo uansett det viktigste for å gå ned i vekt, så jeg har laget en enkel meny og tatt hensyn til de . When reality hits me in the face. I det tankefulle hjørnet, igjen.

Det skjer oftere og oftere, selv om jeg ikk.

Shot of a sporty young woman stretching before her workout Myten om å spise etter trening26. Noen ønsker å gå ned noen eller mange kilo, mens andre ønsker bare å ha bedre helse. Alkohol er like ille som sukker når det gjelder å gå opp i vekt.

Gå ned i vekt med mine erfaringer. Dere er perfekte akkurat som dere er. Men jeg forstår så godt den følelsen av at man kan . Prøver du å spise sunnere, å gå ned i vekt, eller enkelt og greit å bare bli flinkere på å spise. CATEGORIESBlogg, ErnæringTAGSbalanse, kosthol livsstil, . Ikke ved å måle, veie og skrive ned alt av vekt og centimeter, men ved å sette måle. Jeg forsøker i allefall å gjøre denne bloggen til et sted hvor man går for . Startet av Hk9 Oktober 2 2016. Jeg leste en plass at Crossfit er feil trening om det skal ned i vekt.

Blogger og forfatter Sara Lossius har akkurat lansert boka PALEO. Men allikevel går man ikke ned i vekt eller føler at energien kommer. Artikkelen er publisert på bloggen til klinikken jeg jobber på, sjekk . SOM I JANUAR MÅNED 201 20OG 20VIL JEG OGSÅ I 20FASTE HELE.

Jeg skal spise mindre og sunnere og bestemt ned i vekt, til kilo.

Comments have been closed/disabled for this content.