Kan ikke en avis komme med et sånt overskrift- Du må trene grisehardt og spise meget sunt for å gå ned kg på uker. Suzanne gikk ned kilo på uker. Norling startet på 5:2-dietten i april i fjor og har gått ned kilo totalt.

Blir det for enkelt øker du intensivdelen til minutter, og kjører repetisjoner på 3. Med et kaloriunderskudd på 5pr dag, går du ned 5 . I løpet av disse dagene skal du kunne gå ned 3-kg. Du kan gå på den flere ganger til ønsket vekt er nåd dager på og dager av.

Normalvektig – synlig tynnere på uker? Ned kg fett på tre uker – Kosthol trening og sport. Ned kg på mnd – Kosthol trening og sport. De fleste opplever å gå ned mellom kg – kg på en uke med denne dietten.

Bikiniform › DietterBufretLignende23. Da jeg var 2 gikk jeg ned kg på måneder. Jeg visste det ikke da – men jeg var litt for ung for en så rask forandring, og hodet fulgte ikke . Jeg skalogså ned ca 5kg på underkanten av uker.

Mitt første mål var kg på fire uker og mitt hovedmål er kg på uker.

Slik går du ned kilo på uker. VINN-VINN: På to uker kan du oppnå veldig gode resultater. Kjøp mnd medlemskap til rabattert pris nå. Her får du tips som gjør at du kan gå ned kg (minst) på relativt kort tid. Etter noen uker med kalddusjing, så vil du glede deg til neste gang du skal dusje i . Det tilsvarer ca flasker med proteinshake pr dag. Jeg har gått ned kg og begynner å venne meg til å være litt sulten fra tid til annen.

De andre er også fornøyde og kan notere vekttap på mellom og kilo. Det er ikke et realistisk mål å gå ned kg på en mnd. Det betyr at det kan være realistisk å bruke minst uker på å gå ned 10kg. En treningsøkt på mer enn en halv time der man svetter og har økt puls 3-ganger i uka er fint i tillegg til å . Jeg lurer på hvor mye mann kan gå ned i vekt på en måne jeg har tenkt og begynne. Du går altså ned kg pr mnd om du holder dette programmet. Da vi begynte å henge for vel år siden var jeg på ca kg, nå har jeg.

Om tre uker rapporterer jeg tilbake om nye fem kilo ned. For å gå ned kg i uken, må du ha et daglig kaloriunderskudd på 5kcal. Spiser du 5kalorier mindre per dag, vil du gå ned en halv kilo hver uke. Vektendring (kg) etter år, Vektendring (kg) etter år.

Følger du dette opplegget vil du gå ned i vekt og bli strammere til sommeren. Du skal trene mellom 3–intervaller per treningsøkt.

Comments have been closed/disabled for this content.