En muskelstrekk innebærer at muskelfibre rives over. For å forstå dette må en først se på hva en fiber egentlig er. Når en ser på en muskel – og det har vel de .

Jeg løp Oslo halvmaraton så sent . Jeg er 1cm høy og veier rundt kilo. Hvordan kan jeg bli kvitt en muskelstrekk i magen? Finnes det noen gode tøye øvelser?

Det reiv mildt sakti i magen uten eg prøvde å bruke di. Jeg hadde å strekk i magen for ei stund siden og kjentes . Kjenner nesten ut som slik når du får strekk i nakken når en snur den for fort! Muskelstrekk pga mye hosteinnlegg11. Noen som har vært borti muskelbrist eller muskelstrekk i magen. Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende2. Er så fortvilet her jeg sitter, er uker i morgen og har så utrolig vondt på EN plass i magen.

Har fått strekk i nedre venstre del av magen etter backflips. Er ganske langt nede, på høyde med der låret henger fast.

Hold armene over hodet ditt, presser oppover til du føler en strekk i magen. Hold i ca sekunder før du slipper. Gjenta ganger, men ikke strekke lenger enn . Her får du råd mot en av de vanligste idrettsskadene.

Nå har jeg kjempevondt i magen, området som er vondt er til venstre for navlen. Her i byen har vi en kar som heter Gunnar Aase, Han fikk strekk i magen hele . Legen min sa det var sannsynligvis muskelstrekk som følge av at magen eller noe sånt eser ut når man har spist mye. Naprapatene i Optimal Bevegelse har god erfaring med muskelskader, muskelstrekk og . LES OGSÅ: Magesmerter, oppblåsthet og betennelse i magen – Divertikulitt. Jeg har problem med en muskelstrekk som går fra lysken og opp i buken.

Dette gjør det umulig for meg å spille fotball eller jogge. Den siste uken har jeg fått smerter på. Skade på muskel kan komme som følge av støt, slag, overbelastning eller ensformig arbeid. Så får jeg på en måte stekk i magen på høyre side. Når jeg går mer enn min eller noe.

Jeg har fått en skade på baksiden av låret – enten en strekk eller en fibersprengning. Hva er forskjellen på de to skadene, og hvor lenge vil den hindre meg i å .

Comments have been closed/disabled for this content.