Låtene må ha en tung, knusende bass. Derfor er også mange av mine favoritt spin-låter musikk jeg sjelden hører på ellers. Vintersesongen for sykkellaget mitt setter inn no, og det blir mange timer på spinningsykkel i disse mørke og kalde vintermåneder. Skravlesiden: Hvilke melodier får dere til å yte max på spinningtimen? Skal snekre ny spinning-cd og trenger tips . Trenger hjelp av dere treningsglade! Dere som trener spinning – hvilke låter får dere til å gi alt når.

Spinning musikk ønskes – Utholdenhet – Fitnessbloggen-forumforum. Trening › UtholdenhetBufretLignende11. Om du skal ha spinning for noen andre; VARIASJON! Rock, RnB, techno, norsk musikk, ny musikk, gamle slagere osv. På tide med en ny spilleliste: En minutters spinningsliste der vi kjører intervaller!

Gjerne bruk den til egentrening, eller hvis du . Litt mer standard Spinning låt, . Musikk: Hei, er på desperat jakt etter låter som kan brukes til spinning. Her er det viktig med jevn og drivende rytme, samt at musikken .

Last ned denne filen (Spillelister-Spinning-Arna.xls). Spotify er en tjeneste som gjør at du kan høre musikk via internett. Mange sykkel instruktører bruker for mye teknoinspirert musikk – noe jeg syns.

Vi på I FORM elsker å trene til musikk, og nå har vi en Spotify-konto der vi deler favorittene med deg. Du er velkommen til å kopiere spilleliste . Intervall sykkel spinning løype og spilleliste januar 2014. Nå var tiden inne for en ny runde med program og musikk på intervalltimen min. Denne gangen ble løypa ganske tøff.

Er det noen som kan gi meg noe bra musikk til spinning. Driver og lager program(er instruktør) og er så dårlig på hva låter heter. Hva liker folk å høre på når de spinner? Er spinninginstruktør og holder nå på å samle sanger til et nytt program, men har gått litt tom for ideer, . Hei alle sammen, JEg jobber som instruktør på et senter i buskeru og lurte på om dere hadde noen gode idder til musikk som dere . Sitter og skal lage ny cd til mine spinning timer.

Etter å ha laget over cd`er så har jeg gått litt tom . Posta: april 1 20under Framside. Dette er ein blogg som omhandlar musikk- og programtips til spinning. Ynskjer du å vere med å blogge?

Et litt andeledes innlegg fra meg 🙂 Jeg jobber med å sy sammen et par spinning programmer som jeg skal. Her kan du melde deg på til spinningtimar.

Comments have been closed/disabled for this content.