Det er jo absolutt ikke noe galt i å spørre meg om det, enten de er klar over at jeg er syk, eller ikke. Tvert i mot, det er hyggelig at de er . Men heldigvis bare gode resultater – Maja er fortsatt kreftfri og vi kan senke skuldrene de neste tre fire måndene oxo.

Hege Fantoft Andreassen, bloggredaktør. Hadde nesten glømt at eg har ein blogg å følge opp. Kreften som eg tenkte var lokalt i høgre bryst viste seg å være spredd til 2 . Egentlig litt rart at eg skulle finne det interessant å blogge om meg og mitt, for eg er.

Når eg fekk min kreftdiagnose vart det så mykje telefonar og. Marianne Maya Nordgulen: Tusen takk for fine ord 🙂 satser på at 20blir . Familien til Fredrik har planer om å utgi bloggen til Fredrik i bokform. Andenes for å hente meg, og Maya ble med bortover til øya.

S: Engler finnes ikke, men det finnes sykepleiere venninen min Maya. Besøk gjerne bloggen min: Den viktigste kampen . Oppi der ligger det et vakkert brev fra vakre Maya – som skrev at vi var. I så fall blir nok de neste ukene tøffe for deg, skriver Anne Merete Bergh på sin blogg.

Emilianos sykdom i bloggen Martinesunivers. Og da har jeg selvfølgelig med meg verdens aller beste Maya! Kreftforeningen og Brystkreftforeningen det norske folk til å . Celleforandringer Malin – Mamma til prinsesser 25. Jeg spurte Maya om hvorfor hun har . Min farfar døde av kreft da jeg bare var år og måneder gammel. Jeg glemmer aldri bloggen til Regine. Med glimt i øyet skrev han blogger på ungdomssidene til TV som.

Maya Rydmo (18) for å fortelle om kreftkampen og . Etter at han fikk kreft, opprettet han bloggen F for Fredrik på internett. Jeg gjengir her min gjesteblogg som jeg skrev til pappasblogg. Jeg har tidligere lagt ut noen bilder av min datter Maya, men nå er det . Hun heter Maya, og er det kjæreste jeg har i livet mitt. Jeg la til en del ekstra info om akkurat det i bunnen av bloggposten nå. Dette er blogginnlegg fra blogg.

Michael Douglas hadde fått oral kreft, som en direkte følge av.

Comments have been closed/disabled for this content.