Når jeg går på vanlig høykarbo tar jeg som regel en GodMorgen Yoghurt ca time før trening og en banan eller en av Tine YTs . Hva spiser du før og etter trening? Mat før og etter treninginnlegg20.

Riktig mat før og etter trening – KK. Hva du bør spise kommer an på hva du skal trene. LAVKARBO-SVIN: Svinefilet tournedos med grønn peppersaus og grillede grønnsaker . De lærde innen treningskosthold strides om hva man bør innta før og etter en treningsøkt.

Er det noen som kan hjelpe meg. Må jeg spise rett etter trening på lavkarbo. Det er jo slik at innen ca min etter trening er kroppen spesielt . Isåfall, fett eller protein eller begge deler?

Det er for mye god mat som inneholder det, og i tillegg ville jeg ikke ha klart å trene uten. Går jeg på lavkarbo, mister jeg energi, er kvalm og hverdagen blir . Glem lavkarbo om du vil trene på høy intensitet, mener TV Sportys ekspert Siri Marte Hollekim. Med slike lavkarbo-dietter håper folk å gå ned i vekt.

Ernærings-fysiologen råder folk å spise karbohydrater tre timer før trening.

Det kan også være lurt å spise karbohydrater rett etter en hard treningsøkt. Sunn mat etter trening er like viktig som selve treningsøkten i seg selv. Går det mer enn to timer før du spiser etter trening, bruker du så mye som – døgn på å komme deg helt igjen.

Med andre ord: Du kan gå ned i vekt med lavkarbo, uten å gå sulten. Hva som avgjør behovet for å du skal forte deg å fylle opp energilagrene er hvor hard treningen er samt om du ønsker å gå opp eller ned i . Dette bør du spise etter trening. Kvelden før scoret han to mål da Godset slo Sarpsborg 5-på. Jeg restituerer meg mye raskere etter trening, og det gjør at jeg kan trene mer.

Olympiatoppen er lei av fokuset på lavkarbomat for idrettsutøvere. Men ved intervalltrening, eller styrketrening med høy intensitet og aktivitet der du. Trener du mye, trenger kroppen påfyll ved trening. Jeg liker best å trene fullkroppsprogram med vektløfting på min etter ca. Jeg vil bli sterk, men ikke stor, hva skal jeg spise før og etter trening? Ved å trene før frokost kan du oppnå større fettforbrenning i forhold til samlet.

Raskt inntak av karbohydrater og noe protein direkte etter trening vil forbedre . Ingen store muskler uten sunn mat – gram protein per kilo vekt per døgn.

Comments have been closed/disabled for this content.