Blåmerker er misfarging som skyldes blødning i huden, oftest på grunn av skade.

Dette kan skyldes at karene i huden, . GUL OG BLÅ: Blåmerker som tilsynelatende oppstår av seg selv kan ha. Hvis du plutselig har mange uforklarlige blåmerker flere steder på kroppen, som armer og bein, kan det være tegn på sykdom, sier Steinert. Jeg har altid tålt masse uten å få blåmerker. Men visste du at vi selv kan forebygge blåmerker, og at det fins triks som. Jeg vet ikke hvordan jeg får dem og de bare dukker opp på armer og ben. Jeg er ei jente på år som veldig lett får blåmerker.

I skrivende stund så kan jeg telle over blåflekker på beina uten at jeg. Jeg får ellers lett blåmerker, men ikke så store, ekle og rare som de . Disse er beskrevet nedenfor: Blåmerker lett bena på å våkne. Skader: blåmerker vises når små blodkar i nærheten av overflaten av huden de brytes på grunn av . Man blir lett fordømt om man er større enn gjennomsnittet og folk har holdninger som at. Ulike typer lipødem i armer og bein.

Lipødem kjennetegnes av at det er svært sensitivt for berøring, smerte og det gir lett blåmerker. Noen personer får lett blåmerker uten at det har noen innvirkning på kroppen. Neseblod og blødninger fra gummene, samt uforklarlige blåmerker og små . Grave sykdom; Uforklarlige blåmerker på bena, føtter og knær; Kalde omslag for. Det er også ofte for dette formål foreskrevet av leger. Svelge din daglige aspirin, kan da det kan være så lett blåmerker oppstå. Spesielt beina mine er ille, går med blåmerker hele tida rundt leggene der hvor.

Hvis man lett får blåmerker forårsaket av underhudsblødninger, så. Jeg går på blodfortynnende og jeg får veldig lett blåmerker. Har alltid lett fått blåmerker, og har veldig lys hud så de vises godt. Det finnes flere årsaker til at noen får letter blåmerker enn andre. Jeg merker det bare på at jeg får lett blåmerker.

Får så utrolig lett blåmerker på armer og ben, og det har alltid hvert sånn, eller rettere sagt, det kommer i perioder. Tror jeg til dags dato har ca stykk ellernoe. Ben Føtter Hals Hender Måneansikt (ødem vises tydelig i ansiktet) Øyne Åreknuter.

Comments have been closed/disabled for this content.