Fikk konstatert lavt stoffskifte for ca syv måneder siden. Har gått opp i vekt og klarer ikke å gå ned igjen. Jeg trodde det var lettere å gå ned når .

Symptomene på lavt stoffskifte er mange (se egen sak), blant annet vektøkning, en følelse av slapphet og nedstemthet, og manglende sexlyst. Jeg er 1cm, så er veldig overvektig. Jeg begynte å gå opp i vekt når jeg fikk lavt stoffskifte. Tar medisiner mot stoffskifte, men det er ingen .

Fins det virkelig noen mennesker som ikke går ned i vekt av. Spennende forskning på stoffskifte og vekt – Stoffskifteforbundet. Videre er det en kjent sammenheng mellom høyt stoffskifte og vekttap, og mellom lavt stoffskifte og vektøkning. Tverrsnittsundersøkelser har vist . Dette både fordi forbrenningen er lavere, og fordi en har . Hei, Jeg lurer på noe angående lavt stoffskifte og mat. Jeg sliter litt med lavt stoffskifte, eller jeg har fått medisiner for det nå.

Jeg går en del opp og ned i vekt, og . Siv Cathrine Brauter (38) fikk symptomer på lavt stoffskifte i slutten av tenårene.

Hun begynte å gå opp i vekt, sov mye mer etter jobb og fikk . Mistenker du at du har lavt stoffskifte? Eller lurer du på om det er vanskeligere for deg med lavt stoffskifte å gå ned i vekt? Andre som har lavt stoffskifte og sliter med å komme ned i vekt?

Anonym poster: 23cc6a158d0364e9dd4b6001d0c19c09. Lavt stoffskifte og ned i vekt – Kosthol trening og. Før jeg fikk lavt stoffskifte trente jeg hver dag og var kg (1h) nå er jeg kg.

Men spørsmålet ditt var om man får lav temp av lavt stoffskifte, og det gjør man. Jeg har prøvd utallige varianter på å gå ned i vekt: 5: eat-stop-eat, . Jeg fikk påvist lavt stoffskifte, hypotyreose, da jeg var rundt 11år gammel. Bare ved å ta Levaxin gikk jeg ned i vekt og har siden klart å gå . Nå har jeg slitt med å gå ned i vekt (og fryst og vært sliten) lenge,. Derfor virker ofte Tyroxin Levaksin som en Anti-Lavt Stoffskifte medisin! Jeg har en bror på år som har veldig lyst til å begynne å trene, men han har også lavt stoffskifte(diagnostisert av lege). I forrige uke ringte det en dame til oss.

Hun haddelavt stoffskifte var lei og oppgitt fordi hun ikke hadde store problemer med å greie å ned i vekt . Dessuten er det vanlig med vektøkning, . Har du lavt stoffskifte (hypotyreose) betyr det at skjoldbruskkjertelen ikke lager nok. Tretthet og depresjon; Treghet; Tørr hud; Vektøkning; Hevelse rundt øynene .

Comments have been closed/disabled for this content.