Bli inspirert til sunn og proteinrik mat som gir en bedre form og sterkere kropp! JANUARMAT: Slankemat og mat på budsjett. Sukkerfri og sunn lavkalori og lavkarbo marsipan.

Disse cupcakene er sukkerfrie, lavkalori og knallgode! I en liten cupcake er det ikke mer enn (!!) kalorier, inkludert sitronostekrem på toppen. Mat for å bygge muskler, kroppens byggeklosser!

Dette er ifølge alle helt feil, alt for lite mat osv osv. Og favorittklagen dette kan du ikke leve på hele livet, men det er jo helt OK, for jeg skal jo . Det fine med å spise lavkalori mat er. Blogger om Livsstil, Matlaging, turer og hverdagslivet med Mann og barn.

Håper på å inspirere andre med lav kalori mat. Sjekk ut hvilke deilige desserter jeg har lagt! Og det kommer enda flere oppskrifter etter hvert. Fordel blandinga en passande matboks med bakepapir (min var ca. 14×cm). Idag er første gang eg deler oppskrift med kveite her på bloggen.

Baserer kostholdet på lavkalori matvarer som mager cottage cheese,. Oppskriften til den finner du på min matblogg her: . Tips til kalorifattige matprodukter og kos for fastedager: Walden Farms. Tofu varianten inneholder litt kalorier, men er også lavkalori-mat. En rask titt på ingredienslisten gir imidlertid matbloggermammaen bakoversveis, for listen er lang som et vondt år og inneholder en rekke . Lavkalori og kjøttfri ukemeny fra veganmisjonen.

Lag saftige matmuffins, raskt og enkelt. Muffinsene har mye smak i seg selv, og de blir enda mer spennende om du tilsetter dine egne . Fru Timian fyller nemlig år på onsdag! Jeg er superstolt over å kunne feire år med. Alle som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg absolutt ikke ønsker å bidra til. Jeg har dannet meg et syn på mat som jeg mener er et sunt.

Når luften blir kjøligere, melder gjerne behovet seg for varmende, deilig mat. Nussara Guldberg (29) står bak bloggen Just Another Food Story.

Comments have been closed/disabled for this content.