I snart over et år har jeg slitt med kvalme, magevondt, slapphet og. Siste uken har jeg også opplevd å ha mer vondt i magen en vanlig, . BufretLignendeHar du smerter nedover mot høyre side av magen? Ved magesmerter har man ofte kvalme. Selve utspilingen gjør vondt – også selv om det bare er luft.

Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Det er også vanlig at smertene kommer sammen med kvalme og at det . De vanligste symptomene er smerter og ubehag i øvre del av magen. Ubehaget kan arte seg som oppblåsthet, kvalme, brekninger og tidlig metthetsfølelse. Det finnes mange legemidler som kan påvirke magen. Slår man opp i Felleskatalogen vil man finne at diaré, forstoppelse, kvalme, oppkast og magesmerter er . De får også mer vondt når mage og tarmer utvides (slik de gjør ved mye luft) enn friske. Man blir fort mett og uvel, føler seg oppfylt og kanskje kvalm.

I stad etter jobb og vi gikk hjem, fikk jeg så vondt! Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier,. Kvalme, hodepine, vondt i magen.

Små barn angir ofte vondt i magen ved infeksjoner andre steder. Hun fortalte at matlysten var borte, og at hun var litt kvalm. Hun har vondt i nederste del av magen, liksom hele omradet under navelen. De kjennetegnes av kvalme, oppkast og diarre eller løs mage og følges gjerne av ubehag eller smerter i magen.

Blir kvalm, kjempe vondt i magen, kald og fryser, litt svette. Jeg har også slitt med kvalme og vondt i magen. Har en datter på snart år som i høst har klaget en del på vondt i magen. Hun beskriver det som uggen, kvalm, kribling og bobling i. Så tar jeg sterke smertestillende og blir kvalm og uvel og vondt i magen.

D jeg trener vanligvis mellom og ganger i uken. Du vil få diaré, forstoppelse, være kvalm, kaste opp, kjenne magesmerter, hissig og rød hu og muligens også blødning fra analåpningen. Lurer på om det er luft i magen som gjør vondt?

Jeg er både kvalm, og føler meg sulten. Spiser før jeg legger meg, så er egentlig rart at jeg føler . Smertene sitter nederst i magen, og noen ganger øverst; de forflytter seg altså.

Comments have been closed/disabled for this content.