Når jeg våkner om morgen er det nesten uutholdelig å spise. Jeg blir kvalm av alt jeg spiser, selv om jeg elsker det til vanlig. For å tvinge i meg noe så lusent . Dersom det er lenge siden man har spist kan man oppleve mer kvalme og uvelhet når man endelig spiser.

Noen ganger kan det også bli en vond sirkel hvor . Og ved stress blir magesekken stiv og greier ikke å utvide seg når man spiser. Man blir fort mett og uvel, føler seg oppfylt og kanskje kvalm. Konstant kvalme etter å spise kan være en manifestasjon av noe galt i kroppen. Så, når du har den ubehagelige følelsen av kvalme etter å ha spist, etter å ha . I den siste uka har jeg blitt kvalm og fått vondt i magen hver gang jeg har spist mat.

Det er verst om morgenen, og mindre ubehagelig når jeg . Hallo De siste to dagene har jeg blitt kvalm når jeg skal få i meg mat. Det er sinnssykt ubehagelig og det ender jo opp med at jeg spiser mindre . Mat man kan spise når man er kvalm! Samfunn › HelseBufretLignende15.

Du bør ikke vente lenge før du kontakter legen, ettersom det er rimelig usunt å spise veldig lite. Jeg er permanent kvalm når jeg har for lite . Da jeg sluttet å amme for et par år siden, begynte jeg å plages med oppblåsthet, kvalme og vekslende konsistens på avføring. I snart over et år har jeg slitt med kvalme, magevondt, slapphet og.

Og hvorfor legger jeg så fort på meg når jeg spiser hva som ansees som . Plagene forverres gjerne når du spiser, men enkelte opplever at det å spise lindrer plagene. Ubehaget kan arte seg som oppblåsthet, kvalme, brekninger og . Det er mange ting som kan gjøre folk kvalme i hverdagen. Dersom du helt uten videre føler deg kvalm og uvel, kan det være noe du har spist. Mageformen bedrer seg ofte igjen når situasjonen er over.

Jeg har i noen dager nå ikke spist stort da jeg er kvalm og har en stikkende smerte i magen som forverrer seg når jeg spiser. Men straks jeg spiser blir jeg kjempe kvalm og det går ikke over før jeg er sulten igjen. Jeg fikk tips idag om å sette en alarm hver time og spise da. Når du er mindre kvalm, prøv å sei til deg sjølv at NÅ har du muligheten til å . Kvalmen kan dukke opp når som helst, og enkelte er dårlige hele dagen. Hvis du ikke klarer å få i deg mat, kan du spise litt rør- eller fruktsukker. Mange pasienter blir fort mette når de spiser og føler seg oppfylt etter et måltid.

Noen er plaget med oppblåsthet og kvalme; Oppkast kan forekomme, og en . Det verste du kan gjøre når man er kvalm, er å ikke spise. Men nå denne uken har jeg følt meg litt kvalm når jeg spiser. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har angst eller fordi jeg føler meg feit og oppblåst.

Og har KUN lyst på usunne ting, fet og salt mat, hamburger, pizza. Når jeg spiser, hiver jeg i meg mat (f.eks) alt for fort, og så . Hva kan du spise og drikke, og hva bør du holde deg langt unna? Når du er plaget av kvalme og oppkast er det selvfølgelig forståelig at det .

Comments have been closed/disabled for this content.