Med denne knekkebrødkuren kan du gå ned 10-kilo på uker. Hei, Har som mange andre 4-vinterkilo jeg gjerne skulle blitt kvitt. Kuren er tiltenkt personer med fedme, altså med en kroppsmasseindeks (BMI) på over 30.

Denne kuren kan være enklere å gjennomføre for mange, fordi man kan spise . Knekkebrødkur: En lavkalorikur som fungerer i kortere perioder. Gå ned kilo med knekkebrødkuren Slankekurer med lite kalorier er blitt stuerent igjen. Ja, det finnes en kur som virker!

Den såkalte knekkebrødkuren som brukes på pasienter som skal ha slankeoperasjon. Når det er fire uker igjen så begynner jeg på lavkalorikur og da har jeg bestemt meg for milkshake kur i stedet for knekkebrød kuren. Jeg valgte knekkebrødkuren og angrer ikke på det. Operasjon er en drastisk løsning, men for mange er det den eneste løsningen som virker.

Den første uken av knekkebrødkuren gikk jo over all forventning. Jeg ble glad om jeg mistet en kilo. Ihvertfall på en eller annen måte, det spørs hva du er ute etter.

Så spennende 😀 Jeg ahr begynt på knekkebrødkuren. Bare uker igjen :p Jeg kan iallefall drikke kaffe eller te, uten . Wasa Husman, Havre, Ryvita, Rugsprø etc. Jeg kan berolige deg med at selv ikke den mest gjenstridige kropp kan unnslippe termodynamikkens lover, selv om det nesten kan virke som . Ser på MANGE som er på som faktisk sier den virker. I dag startet jeg med en diett på 9kcal kalt for knekkebrødkuren. Jeg går på knekkebrødkur, anbefalt av legen, men går tregt med kiloene,.

Virker som det ikke er lov å gå i bikini om man har noen kg for mye. Det virker mer og mer ekte jo nærmere jeg kommer datoen og nå . Hittil har jeg et vekttap på kg siden jeg startet på knekkebrødkuren. Jeg er ikke i mål enda, men har det ikke travelt, og fortsetter med de gode vanene og mye . Har gått ned 5kg på dager, så kuren virker! Jeg fikk jo fremskyndet oprasjonen dager, så min knekkebrødkur har kun vart i dager, . Høye nivå av dette stoffet tenkes å akselrere aldringsprosessen og alderstilknyttede sykdommer, mens lave nivåer virker beskyttende. I nettmøtet med ernæringsfysiolog Marthe Bottolfs kunne du få svar på dine spørsmål om vektreduksjon.

Les hva hun svarte på noen av spørsmålene vi fikk inn . Ikke fordi jeg plutselig bestemte meg for å begynne på denne knekkebrødkuren men fordi syltetøyet ikke var bringebærsyltetøy, som jeg trodde, . Så er det knekkebrødkuren for å gå ned før oprasjonen. Men det virker som om noen har problemer med å høre om andres . Er forsiktig med juice, og kjenner også at melkeprodukter virker positivt. Vi nevner i fleng: eggekur, annanaskur, knekkebrødkur, eller for å. Deigen kan virke noe klissete, så det trengs noe siktet speltmel til utbaking. Dei seinare åra vart ho jamnleg sendt med blålys til sjukehuset.

Vi prøvde same knekkebrødkur på henne, og siste leveåret hennes slapp ho iallfall plager med . Jeg liker å følge deg på bloggen pga at du virker som ei tøff og sterk. Du får valget om å gå knekkebrødkur eller shake max 10kalorier pr .

Comments have been closed/disabled for this content.