En kalorikalkulator forteller deg hvor mange kalorier du trenger for å holde vekten eller oppnå moderat til kraftig vekttap. Beregningene i Klikks kalorikalkul. Hvor mange kalorier du har behov for i løpet av en dag, avhenger.

Denne kvinnen forbruker altså rundt 14kcal pr. Vet du hvor mye mat du bør spise hver dag for at kroppen skal få. Det heter jo egentlig kilokalorier, og det er helt feil å si kalorier, men det er . Som du sikkert allerede er klar over, må du innta færre kalorier pr.

Spørsmålet som stiller seg da er følgende: Hvordan . Se vår oversikt over antall kalorier per dag. En gjennomsnittlig kvinne trenger 20kcal pr. Vekten vil da være stabil hvis du inntar x = 23kalorier (kcal) pr. Denne metoden tar ikke hensyn til kjønn, alder og aktivitetsnivået . Nå ligger jeg på under 3kcal pr dag for å kunne gå ned til kg. Denne mannen vil derfor ha behov for ca 18kcal per dag for å dekke sitt.

Skal du ned i vekt kan du enten legge om kostholdet eller trene. Begge deler bygger på prinsippet om å få i seg færre kalorier pr. Jeg går bare ned i vekt hvis jeg spiser rundt 10kalorier pr. Det første jeg tenker når jeg får slike henvendelser, er at . Antall kalorier pr dag er også avhengig av alder, kjønn, høyde, samt dagsaktiviter. Det er en ting jeg lurer på og håper noen kan hjelpe meg. Hvordan vet jeg hvor mange kcal pr dag jeg skal spise for å gå effektivt ned i vekt?

Trenger virkelig hjelp til å finne ut av hvor mange kalorier jeg trenger pr dag, og håper virkelig at dere fra ung. Det er stor forskjell på hvor mange kalorier vi trenger hver dag for å holde vekten ved like og kroppen i gang. Her kan du sjekke hvor stort det . AVKREFTER: Myten om at dersom du spiser 5kalorier mindre per dag, vil du gå ned en halv kilo hver uke, stemmer ikke. Finn ut hvor mye du bør spise hver dag ved å regne ut ditt daglige kaloribehov.

Dette varierer med kjønn, alder, . Kalori-kalkulatoren til Matavisen.

Comments have been closed/disabled for this content.