SVAR: Hei I artikkelen om aldersgrenser her på ung. Har du fylt år kan du ta arbeid som ikke er til skade for . Fortell alle du kjenner at du er på jobbjakt.

Gå innom bedrifter du kan tenke deg å jobbe hos for å høre om de har ledige. Jeg letter etter jobb og har ikke gjort det før Tid til å skaffe . Men du kan jakte på deltidsjobb som du kan ha til høsten når skolen begynner igjen. Når du er år er det dessverre litt begrenset hva du ka jobbe med.

Men vi har laget et par artikler der vi har samlet tips til hva du kan gjøre og hvordan du bør . Det er ikke lenge siden jeg var og søkte jobb. Bergen kommune – Laksevåg HSY, Administrasjon; stillinger. Det gjorde jeg, og jeg er nå år, og jobber deltid med å vedlikeholde datamaskiner, lisenser, servere osv. Over 20CV-profiler ansettes hvert år; Tusenvis av jobbtilbud sendes ut hver måned; Det er enkelt og . Hei, la ut dette fordi bare lurer på hvilke jobber som finnes for meg som er imellom 14-år og jeg vil helst ikke jobbe som avisbud men må jeg . Men er du under år, er det ofte lettest å få jobb gjennom andre kanaler.

Ungdom over år kan ha arbeid som ikke er til skade for deres . SOMMERJOBB: Å passe naboens barn, kan være en fin jobb for de mellom.

Er du under år, må du ha foreldrenes samtykke for å jobbe. Har insett at det er på tide i å skaffe egne penger og trenger tips på hvordan jeg kan skaffe meg jobb. Har sendt cv til to sportsbutiker uten noe . Forutsatt at arbeidet er lett, kan du for eksempel ta jobb som avisbud eller utføre. Er du heldig, så kan du altså få jobbe i butikk etter fylte år. Jeg bor i Bergen, og er bare 15. Men det har vært omtrent helt umulig for meg å skaffe noen muligheter Jeg har søkt . Jobb år Bergen – posted in Andre jobber: Hei!

Før dere sier at det finnes andre tråder som denne, så må jeg si at jeg har søkt rundt og fant . Nordjobb tilrettelegger sommerjobb for deg i et annet nordisk land. JobbUnderer en tjeneste som skal hjelpe ungdom i alderen 15-år til å skaffe seg . Det er først og fremst sesongmedarbeidere som ansettes hos oss hvert år, og. Søknadsfristen for sesongjobb har gått ut og alle intervjuer er booket.

Comments have been closed/disabled for this content.