Jeg har ikke lyst til å gå og småspise hele tiden og å få i meg alt for mye energi hver. Jeg ser ikke hvorfor det skulle være grunn til å hoppe over alt som heter sunn fornuft og . Graviditet, spedbarn og babytiden.

Har ett par spørsmål jeg lurer på, siden dette er veldig nytt for meg. Er det normalt å være sulten hele tiden, jeg . Derfor føler du deg sulten hele tiden. VELG RIKTIG: Hvis du velger mye fet mat, kan det være grunnen til at du føler deg sulten hele tiden.

Noen av dere som ble helt forferdelig sulten i starten av graviditeten? Hvorfor er jeg så innmari sulten hele tiden? Likevel fortsatte ubehaget, jeg var konstant sulten og levde på vann, gulrøtter og ritz kjeks. Jeg var sykemeldt hele svangerskapet og hadde ingen sjanse for å jobbe. Dag og natt, kvalm og uvel hele tiden.

Spis til du er mett, det har funket for alle andre kvinner som har født så hvorfor skal ikke du kunne spise som du vil ? Kaisil: Hei, jeg er sulten hele tiden. Spiser meg mett når det er middag, men en halvtime etterpå er jeg like sulten igjen. Det har også lindret kvalmen veldig.

Så sulten at jeg har vondt i kroppen, og det føles som om jeg ikke har spist på flere dager. Zzzzz: Man vet ikke hvorfor gravide blir så usigelig trøtte, særlig i. Men fostervann produseres hele tiden, og urinen er steril, så det er ikke så ekkelt – egentlig. Fant ut at jeg var gravid for en uke siden pga en ENOORM hunger hele tiden. Jeg er ekstremt sulten hele tiden.

Blir sulten etter time uansett hvor . Hele 70- av gravide kvinner plages med kvalme i begynnelsen av graviditeten. Nogle gravide kaster op og taber sig – andre æder hele tiden! Og jeg er ved at blive tosset: er KONSTANT sulten og to timer er max for, hvor . I stedet sendes blodsukkeret opp og ne slik at du blir nødt til å småspise hele tiden for å holde kvalmen på avstand. Sult er også en faktor som kan utløse kvalme.

Velg produkter med høyt fiber- og . Jeg spiser hele dagen, og bekymrer meg hele tiden for at jeg snart blir sulten igjen. Jeg føler jeg eter å eter og er sulten hele tiden, uke 8. Jeg har jo annet aa gjoere enn aa lage, kjope mat eller spise meg og andre .

Comments have been closed/disabled for this content.