Lurer du på hva proteinpulver egentlig er, og hvilken effekt disse produktene har, bør du lese. Hvorfor bruke proteinpulver – hva er effekten? Hvordan du skal bruke proteintilskuddet står beskrevet på pakken.

Vanligvis blandes slike proteinpulver i vann og inntas som drikke. Flere eksperter hevder at proteinpulver er dyrt, unødvendig, gjør deg feit og at du bare tisser det ut igjen. Steinar forklarer her hvorfor dette er tilfelle og hva du kan gjøre med det.

Du bruker produktet for å sørge for at du får i deg ønsket mengde protein.

Proteinpulver er et kosttilskudd og populært blandt idrettsuttøvere for å øke. Idrettsutøvere og kroppsbyggere har begynt å bruke proteinpulver som et . Trener du mye, kan du bruke proteinpulver om du ikke er flink til å spise riktig, eller du ønsker en lettvint måte å få i . Jeg får veldig ofte spørsmål om hvorfor jeg bruker proteinpulver, hvilken type jeg bruker, når jeg bruker det og hvilken effekt det har. Verken treningseksperten eller ernæringsspesialisten advarer ungdommene mot å bruke proteinpulveret. For farlig er det ikke siden det stort . Så hvorfor er det da noen som bruker proteinpulver? Er det noe risiko forbundet med å innta proteinpulver?

Det er enkel måte å få i seg proteiner på.

Proteiner må du ha om du ikke ønsker å miste muskelmasse, om du . Men når kan du selv vite at du trenger proteinpulver, og hvordan. Ok, så det finnes to typer proteinpulver, men hvilket skal du bruke når? Ifølge eksperter er en halv liter melk like bra som proteinpulver. Melk er altså best å bruke for å bygge opp muskler etter trening. Nå kommer vi til kjernen i saken – hvorfor bruker vi egentlig proteinpulver? Har også merket meg at det finnes forskjellige typer proteinpulver (kasein og myse ellernoe?) – hva er forskjellen på dem, og hvorfor bruke det . Er det bare nødvendig å innta proteinpulver rett etter trening, eller bør det tas hver dag?

Når skal jeg ta det, hvilken type bør jeg velge, MÅ jeg bruke det? Jeg har alltid hatt en oppfatning av at hvis man bruker proteinpulver ender man opp som en av de tunge kara med store muskler og gigantisk . Og nei, jeg pleier ikke å drikke noen uker gamle shaker, hvorfor tror du jeg ikke . Salget av proteinpulver ser ikke ut til å noen ende ta. Det kommer frem at én av fem unge i aldergruppen 16-år bruker. Proteinfabrikken er sterkt uenige om unge skal bruke proteinpulver . I denne artikkelen skal jeg forklare deg hvorfor godt trente utøvere helt konsekvent fnyser av kritikken mot proteinpulver. Presset for å få den perfekte kroppen får unge helt ned i 15-årsalderen til å spise proteinpulver. For eksempel, når du handler hos din lokale mat butikk eller helse butikken, vil du . For å stille spørsmålet på en annen måte: hvorfor selger de både aminosyrer.

Jeg bruker kreatin og glutamin og ikke noe proteinpulver, funker veldig bra det:). Jeg vet det er mange som bruker det, men jeg har liksom aldri helt skjønt det.

Comments have been closed/disabled for this content.