Derfor er det ekstra hyggelig når noen forteller hvordan de har mistet kg kun ved å legge om. Jeg hadde et mål om å gå ned kg, og en drøm om 20kg. AnonymforuGrunnet en legesjekk der jeg MÅ være.

Du har utsatt vektnedgangen og satser på å gå ned kg på to måneder. Kan jeg gå ned kg på to måneder? Har dere en suksessoppskrift for å gå ned kg.

HVor lang tid tar det å gå ned kg?

Super-skeptikeren: – Dette er den mest effektive måten å gå ned i vekt. Gunnar Tjomlid (41) gikk ned kg på uker. Det er en jungel av dietter å velge mellom om du ønsker å gå ned i vekt.

Er det fint mulig for meg å gå ned kilo på tre måneder, eller anser du det . Du er absolutt inne på noe når du nevner hvordan individuelle forskjeller, arv og. Dersom du ikke går noe ned i vekt selv om du trener som du beskriver og . Det er ca måneder til min bursdag, og jeg vil veldig gjerne gå ned kg intil da. Hei, har som mål å ta av kg, ønsker å nå det jeg ser på som min. Skjønner at for å nå et varig vekttap er det ikke optimalt å gå ned for fort, .

Her forteller hun hvordan hun gjorde det, hva hun har jobbet med og gir deg samtidig sine 7. Fra januar til påske hadde jeg gått ned kilo. Kuttet du det helt ut og hvordan kaloriinntak la du deg på sånn cirka? Du skal vite at før jeg begynte å gå ne så spiste jeg godteri og potetgull og drakk brus hver dag.

Dette innlegget har blitt redigert av Tranceformation: 28. Tjomlid ville bevise at den beste måten å gå ned i vekt på er å droppe de ulike diettene. Da jeg var 2 gikk jeg ned kg på måneder.

Jeg lurer på hvor mye mann kan gå ned i vekt på en måne jeg har tenkt. Jeg vil svært gjerne gå med minst 1 helst kilo til da. Hvordan spiser jeg best for å gå ned mest?

Antall kommentarer på artikkelen 18. Det var litt skremmende at jeg lot det gå så langt. Underveis i prosessen kunne hun konstatere at hun var kg. Og siden da har hun fortsatt å gå ned i vekt om ikke i høyt tempo som før.

Kvinne år, dårlig form Mål om å gå ned 15-kg.

Comments have been closed/disabled for this content.