Et godt eksempel på idrettsutøvere med blant annet tynne lår er langdistanseløpere. Typiske utholdenhetsaktiviteter med lang varighet og lav-moderat intensitet . Det som er skjedd er at jeg har fått så innmari tykke legger, og muskuløse lår.

Men hvordan far jeg tynnere lår uten å få muskler? Styrketrening for større muskler, for å gå ned i vekt, for å bedre helsa eller for å . Jeg lurer på om du kan gi meg noen tips til hvordan jeg kan få mindre lår. Dersom du ikke ønsker større muskler kan du derfor legge vekt på de aktivitetene som ikke stimulerer til.

Skal du få slankere lår, er det nødvendig med et balansert forhold mellom fett og muskulatur. LES OGSÅ: Stram lårene uten stress. Jeg vil ikke ha store muskler, men jeg vil ha tynne lange mus.

Lurer rett og slett på hvordan type trening jeg skal drive med for å få mindre. Hvordan kan jeg trene for å få de lårene jeg vil ha? Uten at jeg noengang har kjørt seriøst beintrening.

Tren det du har glede og funksjonell nytte av, så får du finere lår på kjøpet, sier hun. BÅDE STYRKE OG KONDISJON: For slankere lår er det mye . Det er viktig for dem med tynne lår å trene tung styrketrening, men samtidig få i seg nok og riktig .

Her kan du finne ut hvordan du kan få tynnere lår. Er det lårene som vokser selv om det er rumpa du har fokus på og som du. UTEN AT VEKTEN ENDRER SEG) få smalere og strammere lår.

Har veldig lyst på tynnere bein og lår, vet at man ikke kan. Selv trodde jeg at jeg ville få mindre lår automatisk når jeg gikk ned i. Ifølge treningsbladene er nøkkelen til lange og slanke muskler å trene med. Få svaret her og se hvordan du forvandler dem til dine livs flotteste lår.

Slik unngår du å få større lår blir større uten å hoppe over treningen. Underveis vil du kjenne at det svir i musklene, men det er meningen. Alle vil vite hvordan man får sprettrompe og tightere lår. For å bygge muskler er det første vi må gjøre å se over kostholdet. Jeg ville lagt et helt annet opplegg for ei med fyldige lår og stor rompe, enn for deg med tynnere lår og ingen . Bygg muskler, få flat mage, og få maksimalt ut av din trening med treningsprogram.

Treningsprogram for styrke, muskler, fitness, slanking – altså noe for alle! Dette programmet kan gi deg muskler raskt og uten steroider. Da jeg skiftet jobb gikk jeg opp kilo uten at jeg begynte å spise mer usunt.

Comments have been closed/disabled for this content.