Til og med min egen mor får mer ut av å lese bloggen nå enn å snakke med meg personlig. Hvordan oppdaget noen at du hadde anoreksi? Jeg føler til tider at jeg har overskud men blir fort sliten og utmattet.

Den gjør deg blind på øyet, og gir deg rare formeninger om hvordan ting skal være. Når jeg får spisekickene mine har jeg bestemt mat som jeg spiser i. De fleste som dør av anoreksi dør ikke av for lite mat, men at hjertet slutter å virke. Dere som har hatt spiseforstyrrelse, hvor fort og hvor mye gikk dere ned i.

Jeg lurte på hvordan man får anorexia. Samtidig fortsetter personen å trene veldig mye, alt for å gå fort ned i vekt. Disse jentene får spiseforstyrrelser. En del personlighetstrekk går igjen, forteller ekspert. Les KK-journalist Elin Liljeros (31) sterke fortelling om hvordan hun ble sugd.

Den skulle ikke bare få meg til å rase ned i vekt, men også få psyken . Jeg synes det er trist når jeg ser at noen faktisk søker etter tips for å få anoreksi. Jeg tror ikke det er mulig å vite hvordan det er å ha en sykdom før man. Mer enn det var vel at jo fortere jeg prøvde å komme meg ut av det, jo fortere ville.

Vennene mine prøvde å få tak i meg, men jeg avslo gang på gang. Adéle Marie Moe var år da hun fikk anoreksi. Nå har hun endelig kontroll på. Det tolkes ofte som nå er jeg feit, jeg må ned i vekt fort. Anorektikere møtes på hemmelige nettforum og deler tips om. Hun brukte lang tid på å få tilgang til disse ekstremt hemmelige forumene.

Sprsml og svar om anoreksi (krifs) – 8. Med innfall av anoreksia, slet med det i r, s skadene kom fort p meg. Mye trening i kjlevannet etter . Jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram for å få til dette. Jeg blir sulten kjempefort, og blir liksom aldri mentalt mett. Ida Johansen (17) tror at glansbildene på sosiale medier har noe av skylda for at hun sliter med anoreksi i dag.

Noen søker likesinnede, andre søker og deler råd om hvordan spiseforstyrrelsene. Pro-Ana-inspirasjon og råd å få tak i på nettet. Dersom du har anoreksi, er det ofte slik at du selv ikke forstår hvordan du oppfører deg. Mange som får anoreksi sliter med at de er perfeksjonistiske. Jeg har fått diagnosen anoreksi og for å si det sånn alle kiloene du går ned . DØDEN NÆR: Etter år med bulimi og anorexia er Helene (18) på vei ut av.

En vanlig middag for Helene Kjeldsberg (18) kunne for bare få måneder. Så fort de var innenfor døren sa moren at datteren hadde et problem med vekt og mat. Så fort jeg får smaken på noe usunt spiser og spiser jeg – alt jeg kommer over! Lag en realistisk beslutning om hvordan du vil redusere antall . Men hva er egentlig spiseforstyrrelser, hvordan får man det, hvordan vet man at man har det, og hva kan.

Anoreksi karakteriseres ved et sterkt nedsatt matinntak og stor frykt for å legge på seg, med påfølgende vekttap.

Comments have been closed/disabled for this content.