Du må huske på at det er vanskelig og dyrt å fjerne tatoveringer, så du må være helt sikker på at du velger et motiv du kan ha resten av livet. Synes du man skal kunne flytte mobberne fra en skole? Er så kjipt hvis jeg må vente enda flere år til å ta tatoveringen min.

Fins det noen plasser hvor jeg kan tatovere meg nå? Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Er motivet ditt noe du oppriktig talt tror du kommer til å like og være stolt av når du er . Det er ingen lovfestet nedre aldersgrense for å ta tatovering i Norge, men de.

Du har kanskje hørt denne leksa før, men du må ikke glemme at . Synes produktene er alt for billige til at dette kan være seriøst. Var usikker på hvor den passet inn). For at du skal være garantert et godt resultat anbefaler jeg deg å vente til du er gammel nok til å dra på et seriøst sted. Kjenner du til ansvaret du må ta etterpå med stell, solbeskyttelse osv?

Det er viktig å være helt sikker på at dette er noe man virkelig. Har du brukt falsk legitimasjon for å handle varer eller tjenester du ikke var gammel nok til . Trodde jeg hadde hørt at man kunne være og :S. Burde jeg ta thai, china eller Lord of the Rings skrift?

Jeg ville ikke tatt en eneste tatovering før jeg var 25; de kan ikke nekte 18-åringer, . Jeg kjenner desverre ikke til om det er noen aldersgrense for å få tatovering i England. Hvor gammel må man være for å ta tatovering, piercing og restylane? De valgene man tar når man er 15–år er ikke alltid de man vil leve med.

Du må være år for å tatovere deg i både Sverige og Danmark. Så kan jeg bare ta med min egen tegning og få deg til å gjøre det? Jeg er sterk motstander av tatoveringer i sin helhet og jeg hadde.

Jeg tok min tatovering da jeg var 15-år gammel og jeg angrer ikke i det hele tatt. Hvor lenge må jeg holde meg unna sola etter å ha tatovert meg? I dag kan man i de fleste tilfeller fjerne en tatovering med hell ved hjelp av laser. Som for eksempel å ta tatovering. Som jeg faktisk har planer om å gjøre.

Tenk på hvor mange som har like tatoveringer, det er ingenting som tilsier at man MÅ ha en unik en. Det kan du, men vær oppmerksom på at du har et åpent sår som må passes på. Kan man ta solarium med ny tatovering eller piercing? Hei, jeg lurte på hvor gammel man må være for å ta tattovereing ? Nå er det jo mer spesielt å være uten tatoveringer enn med.

Overvejer du at få, eller har du fået en tatovering? Før du bestemmer deg for hvor tatoveringen skal plasseres, overvei grundig om den vil ta seg godt ut der om ti . Da er det flere ting du bør være klar over før du setter i gang. For å forstå hvordan prosessen fungerer, må man også forstå hvordan . Hva tenker du om å bli gammel med tatoveringer? Jeg har blitt mye mer fokusert på hvor god tatovøren er enn på hvor mye det koster, og jeg . Tror ikke det,- de spurte ikke hvor gammel datteren vår var da hun fikk .

Comments have been closed/disabled for this content.