Om du ønsker mest mulig vann så gå for gode gamle kreatin monohydrat i pulverform, dette . Anbefaling av Kreatin og Gainerinnlegg3. Sticky: FAQ om Kreatininnlegg2.

Slutt å kast bort pengene på fancy overprisede kreatintilskudd. Det finnes i dag mange ulike merker og typer kreatin å velge mellom. I alle fall om man skal legge forskningen som eksisterer pdd.

Kreatin er et av de beste kosttilskuddene som finnes på markedet for økt muskelmasse og styrke.

Det fins mange forskjellige kreatin typer å velge mellom på markedet, så det kan. Det bør blandes i vann, ikke noe annet. Sikkert mange som vil blir litt småirritert og fortelle meg at jeg skal dette opp. Men hvilke kreatin burde jeg egentlig velge som en start?

ProteinFabrikken vs NorKost – Kjøp av Kreatin. Kosthold og tilskuddinnlegg14. Hvilke produkter bør jeg velge?

MyRevolution Forummyrevolution. Forum › Trening og kosthold › Kosthold og kosttilskuddBufretLignende20.

Eller komme med tips til hva jeg burde velge, og hvorfor? Kreatin går under det kjemiske navnet methylguanidine acetic. Dog skal det sies at jeg ikke bruker det selv, men tipper det ville funket bra på meg, selv om jeg . Du har sikkert hørt om kreatin og at det skal være bra for musklene, men vet du hva tilskuddet egentlig gjør?

Mange mente av kreatin burde forbys og komme på dopinglista, men det fantes ikke nok gode grunner til det. Burde jeg ta kreatin rett etter trening og blande det med for eks anan. Kreatin har gjentatte ganger blitt vist å både være meget effektivt når det kommer til styrke og muskelvekst.

Spørsmålet mitt var, hva er forskjell på protein og kreatin. Og hvilken protein burde jeg bruke hvis målet mitt er å bli fort stor i muskler? Avd=6funk=visa_artikelartnr=1010r har løst på økt muskellbygning og meire vektøkning. Endel av gutta som jeg kjenner bruker gainer og kreatin, er det til å anbefale? Vi har satt sammen en liste over de beste kreatintilskudd i år.

Dette er de beste kreatin produkter på markedet akkurat nå basert på . For at vi skal få en effekt av kreatintilskudd må vi oppnå forhøyede. Med andre ord er kreatin veldig stabilt uansett hvilken løsning det er . Hun legger til at kreatin også finnes i kjøtt, men at man skal spise vanvittige. Velg heller et norsk produkt og se etter kreatin monohydrat i .

Comments have been closed/disabled for this content.