Her har vi samlet artikler fra NHI. Dette er smerter som sitter på den ene siden av hodet, og der legene har klare . For et par uker siden opplevde jeg en veldig merkelig hodepine, som virket som en spenning eller et trykk på venstre side av hodet.

Snikende- eller akutt hodepine? Har i ca en mnd hatt varierende hodepine på venstre side, ca fra tinningen og litt bakover, som av og til stråler over på . For år siden var Grethe år gammel og hun husker godt den sterke hodepinen hun kjente, som en intens smerte på venstre side av hodet. Jeg kan legge meg med hodepine og vokne med det.

For dager siden hadde jeg så vondt at jeg følte meg kvalm, humørsvingninger og følte . I stedet bør du bruke hodet til å finne ut hvilken type hodepine du har. De kan ledsages av rennende øyne og nese på samme side. Ensidig hodepine, som regel mest uttalt i bakhodet. Utstråling mot øye eller tinning, eventuelt også mot skulder og overekstremitet på samme side.

Hodepine er et svært vanlig symptom, og listen over. Kortvarig intens ensidig hodepine med autonome symptomer i ansiktet på samme side. Cerebral CT viste et lite område med lav tetthet baktil i venstre hemisfære. Akutt smerte i samme side av hodet og nakken eller i ansiktet er det vanligste . Det var da gått to år siden pasienten på grunn av anfallsvis venstresidig hodepine første gang var til konsultasjon hos sin fastlege. Jeg er også plaget med sånn hodepine, som sitter på ene siden. Noen har også flere typer hodepine, både migrene og spenningshodepine, og da er det viktig å finne ut av det siden disse bør behandles som . Jeg har i fire dager gått med en merkelig hodepine som ikke er for vond.

Slipp benet igjen og strekk det over mot venstre så langt du klarer, mens skulderbladene fortsatt er i gulvet og armene ligger ut til siden. Vondt i tinningen og tinningsmerter på siden av hodet kan være både smertefullt og. Eksempel: Dersom du har en stram muskel på venstre side, som i teorien.

Dette kan på sikt føre til nakkesmerter og hodepine, uten at man . Denne smerten vedvarte når jeg kom hjem og i morges . Er det noen som har opplevd intens hodepine, som har kommet plutselig? Vet at jeg har et hull i en tann nede i en jeksel på venstre side, kan . Migrene med aura: Før selve hodepinen har du f. Helse: Har hatt en spesiell hodepine av og til de siste 2-ukene, alltid på samme stedet, . Mange menn får hodepine når de har samleie eller onanerer. For det meste har jeg bare hatt vondt på venstre side, men andre ganger i hele hodet. Nå er jeg på dag av vondt i hodet. Første dagen gjorde det veldig vondt bare jeg bøyde hodet. Hei dere flotte damer:) Jeg er uker på vei, men har siden uke ca hatt hodepine daglig.

Den er veldig intens og tar mye krefter. Hva kan det skyldes at jeg mange ganger for dagen har hodepine spesielt på venstre side ved tinningen og i pannen? Feil sovestilling kan gi hodepine, halsbrann og ryggplager.

Comments have been closed/disabled for this content.