Det kan være en sykdom i seg selv, men kan like godt være et resultat av vondt i hode, nakke, skuldre, sener. Ved cervikogen hodepine har man klare holdepunkter for at smertene har opphav i. Pasientene har også nakkesmerter som blir verre ved .

Sliten, utmattet, stor trøtthet, føler seg ikke uthvilt om morgenen,. Evt jerntilskudd om du er trøtt og sliten hele tiden. Sliter mye med vond nakke,hodepine. Og behandling hos fysoterapeut . Snikende- eller akutt hodepine?

Jeg er sliten, trøtt, kvalm, vondt i hode konstant, veldig lett for å bli forskjølt, vondt hals. Har hatt store nakkeplager i mange år. Når jeg sitter, kjenner jeg at de er ømme og slitne.

Anklene følger gjerne etter og er ofte ømme og det er vondt å vri på dem. Noen får også lemus på et eller begge øynene. Man kan føle seg veldig trøtt og sliten, . Sånn er listen: hodepine, nakkesmerter,smerter i fingre og føtter,svimmel,trøtt,sover dårlig og får en influensa følelse i kroppen når jeg er sliten.

Hodepine er ofte ledsaget av andre symptomer som kvalme, ustøhet, tretthet,.

VANLIG PLAGE: Med mer enn 2ulike hodepinediagnoser, skader det ikke å vite litt grunnleggende om hodepine. Hos de fleste migrenepasientene er hodepineanfall det eneste symptomet på lidelsen. Noen har svært sjeldne anfall, kanskje bare ett i løpet av et år. Når kramper opptrer, har den gravide eklampsi. Vondt i nakken – Nakkesmerter hos barn. Generelt om vondt i nakken hos barnNakkesmerter kan skyldes muskulære stramninger på grunn av.

Synsforstyrrelser, hodepine, kvalme, prikking, nummenhet i kroppen,. Jeg er veldig lyssky, sliten i øynene, blir veldig varm innimellom, . Jeg har over lang tid hatt tretthet, utmattelse og hodepine. Jeg blir sliten etter sekunder med fotball, og jeg klarer ikke gjøre mye i timene.

Synes du at du alltid er trøtt og sliten? Jeg svetter, kaldsvetter, får hodepine, nakkesmerter, skjelvenhet, kvalme,. Nå er jeg fortsatt så unormalt trøtt og sliten enda, og det plager meg veldig.

Comments have been closed/disabled for this content.