Jeg kom ved en tilfeldighet over R. Den spennende kombinasjonen av gulrot, eple og kokesjokolade . M inneholder både revet gulrot, revet eple, krydder og hakket sjokolade! Gulrotkaken dekkes med nydelig ostekrem og . Jeg har endelig funnet min absolutte favoritt oppskrift på gulrotkake. Eple og gulrot røres godt inn, tilslutt tilsettes sjokolade.

I dag ønsker jeg å dele min oppskrift på denne gulrotkaken som jeg lagde til vår datters års dag.

Jeg ønsket å lage en saftig kake som både . Daddelkake med krem er en av mine yndlingskaker! Kakebunnen har lekker smak av dadler . Sett ovnen på 1g og kle en vanlig langpanne med bakepapir. Pisk egg, olje og sukker “hvitt”. Tilsett så alt unntatt eple, sjokolade og gulrot. En gulrotkake i langpanne med epler , sjokolade og nøtter i også ! Bytt gjerne ut rosinene med mørk sjokolade, eller noe annet du elsker.

Kaken ble fantastisk saftig og god.

Tilslutt hakker du sjokoladen (eller valnøttene) og har i deigen. Oppskrifter for gulrotkake med eple og sjokolade. Gulrot kaka er ein av mine favorittar (etter sjokoladekake), og denne syns eg ble . Dette er den beste gulrotkaken jeg har smakt! Fantastisk god gulrotkake som attpåtil nesten er sunn!

Med gulrøtter, epler, mørk sjokolade, fullkornsmel og rapsolje på ingredienslisten, var . Hvem kan motstå saftig gulrotkake med glasur? I disse saftige gulrotkakene er det både gulrot, sjokolade og eple. Verdens beste gulrotkake i langpanne.

Så tar du å blander i gulrot- og epleraspet med en slikkepott. Nydelige havrecookies med sjokolade og rosiner. I tillegg inneholder den sjokolade, og det kan jo aldri bli feil.

Comments have been closed/disabled for this content.