At man går ned i vekt av å amme tror jeg er en sannhet med modifikasjoner. Jeg gikk opp over kilo i begge svangerskapene.

Hvordan er det best å gå ned i vekt når man ammer. Jeg fullammer og går ikke ned i kilo som alle andre. BufretLignendeMange ammende mødre går ikke ned i vekt som planlagt.

Fullamming lenger enn tre, fire måneder gir økt vektnedgang for de fleste kvinner, sier lege Solveig . Man må selvfølgelig observere barnets tilstand og vekt når mor aktivt går ned i vekt. Ikke gå aktivt ned i vekt mens du fullammer; Etter fullamming, kan . Prøver å fylle opp anbefalt kalorimengde, men er ikke hver dag jeg klarer dette. Kan dette medføre at jeg går for raskt ned i vekt når jeg ammer?

Det er jo slett ikke alle som går så mye ned av å amme da. Mødre som fullammer begynner som regel å gå ned i vekt et par måneder etter. Får du nok hvile og tilstrekkelig med næring, går ikke treningen ut over . Jeg er år og sliter med å gå ned i vekt etter min første fødsel for 6mnd. Tok det lang tid før du gikk ned i vekt etter svangerskapet?

Det har ikke noe å si hvor mye jeg spiser, hva jeg spiser og hvor aktiv jeg. Jeg opplevde imidlertid å rase ned i vekt da jeg SLUTTET å amme. Ernæringsfysiologen mener det ikke går an å gi noe tidsperspektiv på hvor. Det er naturlig å gå ned i vekt når man ammer, men man har lite . Nei og nei:) Alle sier jo man går ned i vekt av amming, syns kiloene . Jeg vil så gjerne gå ned i vekt og det hadde vært så fint å gjøre det sammen.

De som ammer begynner som regel å gå ned i vekt uten å gjøre noe. Det har jeg ikke lyst til, og med amming går det jo ikke uansett. Jeg har ikke gått ned noe jeg, tross 7mndr fullamming.

Amming og vekttap – NybaktMammaforum. Flere resultater fra tilknytningsomsorg. Mange går ned i vekt når de ammer, og det har blitt en myte at hvis man ammer så. Jeg trener ikke hardt, men går lange trille turer og trener litt styrke trening. Jeg raste ned i vekt da jeg meldte meg inn i vektklubb. Hvorfor går jeg ikke ned mens jeg ammer?

Utenfor tema › Generell diskusjonBufret16. Det er bare det at de som ikke går ned i vekt under amming pleier . Jeg vet ikke helt, men jeg raste plutselig ned i vekt etter amming og når. Ofte går man mere ned om du fortsetter å amme utover mnd for da . Derfor hjelper amming ofte på vektnedgang i seg selv, uten at en selv går inn for det. Når det er sagt, så er absolutt ikke skummelt å gå ned i . Jeg valgte å endre livsstil og gikk aktivt inn for å gå ned i vekt mens.

Det er forøvrig viktig å tenke på både barnet og seg selv når man går aktivt inn for å . Er det noe man ikke bør spise når man ammer? Andre får apetitt som hester og går heller opp enn ned i vekt. Det gjelder også hvis man går ned i vekt når man ammer.

Comments have been closed/disabled for this content.