Jobber på sykehus, altså harde gulv og går hele dagen. Unngå å bruke en sko ment for jogging og løping, på jobb. Fotterapeuten mener det fins mange gode alternativer som sørger for både .

Jeg har til gode å se en politimann i rosa crocs, sier hun og siterer. Denne jobben er innendørs, men krever likevel at jeg har sko på meg. Spørsmål om arbeidssko – Mote og velværeinnlegg31.

Påbud vernesko jobb – Andre jobberinnlegg6.

Tips til gode joggesko jeg kan bruke i butikkjobb? Jeg har fått ny jobb, og skal snart tråkke rundt på 22kvm med flisgulv. Det vil si at jeg trenger gode sko!

Det er joggesko jeg er på utkikk etter, . De er vel egentlig ikke laget i tre, men de ser ut som tresko. Du får dem på eurosko eller så kan du . Gode skoforslag under graviditeten? Sykepleiere og andre som går mye i jobben – hvilke sko bruker.

Sykepleiediskusjon › Generell Sykepleie › SykepleiesnakkBufretLignende30.

Jeg endte opp med veldig gode sko 🙂 har hatt masaisko før,. Trenger noen gode og behagelige sko på jobb. Noe andre ideer enn crocs og masaii-skoene? Både orginale, og gode kopier får du på vanlige skobutikker. Når du jobber på butikk står du ofte på veldig hardt gulv i mange timer i. Mye av jobben består av kirurgi; å rette opp fotskader vi enten har påført. Det som er gode sko for noen, er ikke nødvendigvis gode sko for . Dere som jobber på sykehus og går mye.

Jeg sliter så på skoa og trenger nå nye. Har til nylig brukt joggesko, men . Jeg går hele dagen på hardt gulv, og merker at de skoene jeg har ikke er gode nok,. Disse er de beste stå og jobbe-skoene jeg har.

Rent generelt kan jeg si at ved valg av sko er det viktig å satse på god . Har fått meg ekstrajobb på bensinstasjon. Og etter noen timer bak kassa kjennes du ut som at hælen min bare er en liten skinnfille . Har brukt ecco sko, (jobbet som kokk) de har vært kjempe gode. Brukt og innleggs såle en stund. Derfor er det også ekstremt viktig å ta vare på føttene når du jobber og at du bruker gode arbeidssko.

Visste du at foten din består av knokler, led 108 . Hvilke sko du bør bruke på jobben, avhenger av hvilken jobb du har. Vi har et stort utvalg i jobbsko til mange ulike yrker! Da bør du heller finne deg gode sko på nettet eller i en skobutikk.

Comments have been closed/disabled for this content.