Eier Agnes Marie Bjørge Gulbrandsen, som selv er frisør og make up-artist, startet opp med kun fire ansatte. I dag er det dedikerte frisører på Løkka. Gevir er godt kjent i moteindustrien for sitt artisteri og som salong for å hente frem.

Noen som vet prisene på Gevir frisør på løkka? Har tenkt til å klippe tupper og stripe det. Ellers vil jeg bare høre deres generelle erfaringer . Gevir Dette er frisørsalongen på hjørnet, øverst på Grunerløkka som ble åpnet for kun et par år siden (2010).

Jeg fikk anbefalt denne salongen . Andrea er en fantastisk hyggelig frisør som gir deg akkurat det du ber om + litt magi og er veldig koselig å . Men, det å gå til frisøren regelmessig trenger faktisk ikke blakke deg. Denise Svendsen, assisterende daglig leder hos Gevir frisørsalong i . Men Dugg og Gevir er også bra, selv om Gevir har frisører som kanskje er noget overpriset (800kr for en herreklipp vet jeg at de tar). Frisør og makeupartist Agnes Guldbrandsen driver frisørsalongen Gevir på toppen av Thorvald Meyersgate på Grünerløkka i Oslo. Men få frisøren din til å klippe det litt opp, og inntrykket blir umiddelbart både . Våre priser er differensiert i forhold til hvem som behandler deg fra frisør, stylist eller seniorstylist.

Prisene bestemmes etter erfaring.

Jeg bruker min faste frisør som jobber på Gevir , Grunerløkka i Oslo. Hun heter Caroline og er fantastisk flink. Hun styler alt fra Linn Skåber til . Forrige gang jeg var hos frisøren min og satte på Hairtalk extensions,. De er utrolig dyktige på Gevir, enten på Løkka eller Eger. Løsning: Kerasilk Keratin-behandling fra Goldwell, hos Saks Frisør, Saks.

Flinke Linn på Gevir hjelper meg, og fester på løshåret slik at det . I dag har jeg vært hos frisøren min, Linn, som jobber hos Gevir øverst på Grünerløkka. Jeg har skrytt av Linn og jentene på Gevir før, men de tar . Og Linn, min faste frisør hos Gevir, var like nydelig som alltid. Hun sitter inne med så mange gode tips, at jeg alltid føler meg litt ekstra inspirert . Se kontaktinfo, prisliste, ventetider og kundeomtaler for GEVIR – GRÜNERLØKKA. Jeg har en skjønnhetsblogg hvor jeg skriver anmeldelser av. Fordi frisørene fastsetter prisen på tjenestene sine ulikt, er det vanskelig for kundene å vite hva sluttprisen for en frisørtime blir. Her kan du lese anmeldelser av den på Makeupalley.

Randi Viksjø, som er daglig leder på Gevir Eger.

Comments have been closed/disabled for this content.