Nå vet jeg jo ikke akkurat hvor ofte du trener, men det er et riktig . Gerilja kardio er en ny strategi som skal hjelpe deg å angripe det seige. Denne gangen avslører hvor lite kardio du egenetlig trenger å trene.

Geriljakardio: Den eneste kardiotreningen du trenger. Det samme skjedde når jeg begynte å legge inn gerilja kardio i treningen min for noen måneder siden, jeg kunne ikke tro hvor raskt jeg klarte å . Jeg bruker selv gerilja kardio og syns det er en utrolig effektiv måte å trene kardio på. Du kan også utføre geriljakardio på sykkel.

Har flere steder sett gerilja kardio blitt nevnt – ofte i sammenheng med. Det kommer vel helt an å hvor godt kroppen din tåler trening? Hvor mange sett bør gjennomføre?

Jeg får ofte kunder som trenger å komme i kjempeform på bare to. Jeg leser mye bra om gerilja kardio metoden over hele nettet, men det er veldig få. Ikke heng deg opp i hvor mange ganger det skal kjøres.

Men hva mener dere om inntak av næring etter kardiotrening hvor hovedformålet er . Dette er tøff trening hvor det er viktig at du er villig til å . Er usikker på hvilke kardiometode jeg burde bruke, hvor lenge, ved hvilke intensitet og hvor.

Lurer altså på hvor ofte du trener og hva slags type trening du bedriver. Anbefaler du i det hele tatt å. Kardiotrening er det man ofte kaller kondisjonstrening og utholdenhetstrening. Sett deg mål om hvor mange kardioøkter du ønsker å gjennomføre i uka.

Her er et eksempel på en bicepsøkt hvor du bruker FST-i siste øvelse:. Typisk trening er 4×reps med vekt på utførelse, ofte kalt maksimal . Brukes ofte i treningsmiljøer når man skal raskt ned i fettprosent. Det er viktig å øke intensiteten etter hvor mange minutter du skal holde på. Hadde en periode her tidligere i vår hvor jeg faktisk var i gang med litt trening.

Da trente jeg gerilja kardio (google it) tre ganger i uken, og markløft,. Jeg ble jo så glad i disse Gerilja intervallene etter i går, og ville ta noen løp etter styrken i dag. Prøvde gerilja kardioen i går etter at jeg leste om det på bloggen din og det var veldig artig! Jeg har skrevet geriljaintervaller etter hver styrkeøkt, men det får jeg ta litt som det kommer.

Er ofte ute og går , og regnet det som rask gange; altså 2forbrukte kcal på min. Gikk greit til jeg kom til den øvelsen hvor jeg skulle sitte på gulvet med strikken r, brelett. Så hvor ofte, og hvor lenge bør man trene av gangen?

Det skjer litt endringer i livet mitt for tiden, jeg har hatt et tøft år, hvor ting for det. Prøvde meg på gerilja kardio i dag, noe som virkelig kjentes! Mosjøen; inspirere flere mennesker; bli bedre på . Kom i farten på en ting til, hvor ofte bør en aktiv mosjonist kjøre slike . Kommer an på hva du trener, hvor tungt du trener, etc.

Treningsfrekvens – hvor ofte skal en muskel trenes?

Comments have been closed/disabled for this content.