Jeg ville gå ned i vekt, mest for helsen sin skyld. Er du en av de som har så lyst til å gå ned i vekt, du er SÅ fokusert på det og tenker nesten ikke på annet?

Sjekk ut ulike blogger, skriv ned ideer i en egen bok og prøv deg frem på . Det viktigste for å gå ned i vekt er å være motivert, og veldig mange blir mer motivert om de har et konkret mål. Det er to ting du skal huske på; . Tjomlid har bloggen Saksynt, der han skriver om vitenskap og kritisk tenkning.

Han ville gå stabilt ned i vekt, og samtidig spise sunt. Av erfaring vet jeg det går fortere ned i vekt den første tiden, men hadde. Desverre så er jeg ikke en rutinert nok blogger til å huske på å ta . Grunnen til at jeg ønsket å gå ned i vekt var faktisk på grunn av. Her har jeg funnet en gammel treningsoversikt på bloggen, som jeg brukte i . Gå ned i vekt med mine erfaringer. Dere er perfekte akkurat som dere er.

Men jeg forstår så godt den følelsen av at man kan . Og jo mindre du spiser, jo mer protein trenger du.

For å sikre at du går ned i vekt samtidig som du holder forbrenningen høy, så bør du passe på . Man kan fint gå ned i vekt selv om man velger å kose seg av og til, trikset er vel ofte å prøve å begrense seg til et kakestykke i stedet for hele . Caroline (24) har gått ned over kilo de siste årene. Les blogger som omhandler sunnhet og trening. Gå sammen med en venn, slik at dere er to om det og kan støtte hverandre opp . Det finnes bare en god måte å gå ned i vekt på. Gjør du det på feil måte, må du regne med at kiloene kommer tilbake – med renter. Da bestemte jeg meg for at nok var nok – jeg ønsket å gå ned i vekt, én gang for alle.

LES OGSÅ: Slik bør du trene hvis du vil ned i vekt. Det har slett ikke vært en enkel affære for Helene å gå ned så mange kilo. Men metoden kommer med en advarsel. Les om oss i slankeoperasjons blogg.

Jeg har lenge prøvd å gå ned i vekt med hjelp av trening, mat, tabletter, pulver, shaker, ja, alt! Maten er jo uansett det viktigste for å gå ned i vekt, så jeg har laget en enkel meny og tatt hensyn til de ernæringsrådenen jeg har fått. Når man skal ned i vekt bør man begrense inntaket av alle typer sukker i kostholdet.

Hvis man prøver å gå ned i vekt mener Malvik at man bør holde seg til 1-glass vin i. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.

Comments have been closed/disabled for this content.