Ja, vi kan se forskjell på en billig og dyr klipp, sier Jan Thomas, Christopher. TV Hjelper har sendt tre personer til uavhengige frisører i Oslo. Alle studenter får studentrabatt på alle behandlinger alle ukedager mellom 10.

En ivrig besøkende ved navn Thomas har tipset oss om en frisør i Oslo som tar 1kroner per klipp. Finnes det noe billigere frisøralternativ i Oslo mon tro? Oslo mer eller mindre siden 199 men har enda ikke klart å finne og slå meg til ro med en frisør jeg kan kalle min. Tips til god og billig herrefrisør i Oslo? Billig frisør Oslo – farginginnlegg13.

Ti billigste frisører i Oslo; Priser i fem store byer. De ti billigste frisørene i Oslo. Frisørsalong, Dameklipp, Frisørsalong, Herreklipp. Studentlivet er tøft, og tanken på at en basis herreklipp som tar en dyktig frisør et kvarter å utføre koster meg timer lønn gjør meg.

Du har kanskje hørt at lærlinger klipper deg for en billigere penge? Gevir frisørsalong i Oslo, sier at det fint går . BufretLignendeBestill time hos en anbefalt frisør i Oslo på Fixit. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg.

Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Effektivitet ved at hårklippen bare tar minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 29- uavhengig av kjønn og . Prisliste Våre priser er basert på den tiden vi forbruker på kundene, samt materiallforbruk. Det er derfor vi kan tilby priser tilgjengelig for de fleste.

Velkommen til Saxoføn dame herre frisør i Oslo! Grønland er stedet for de som er ute etter en billig hårklipp. Bilde av Mamozin Frisør – Oslo, Norge. At det også er utrolig billig, gjør det til en sikker vinner. Det var ikke helt tilfeldig – jeg var på jakt etter en fast frisør i Oslo, og etter å ha lest.

Majorstuen, kan du ta turen innom for en . Pleide klippe meg på Casablanca frisørsalong i Hausmansgate, men dama er ingen fan av at jeg klipper meg alt for kort. Er det noen som kan gi meg et GODT tips om en god OG billig frisør i Oslo? Til klipp og muligens farge for meg og dattera.

Jeg har tidligere jobbet som frisør i Stockholm i tolv år og i Oslo i fire år. Jeg har lang erfaring med hårklipp, barbering, farging og mer for både kvinner og menn. Jeg skal klippe meg og lurer på om noen vet om en billig frisør i Oslo.

Jeg studerer ved Blindern, men tar tbanen gjennom sentrum til Tøyen et par ganger i uka.

Comments have been closed/disabled for this content.